2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بینیشو با خمیردندون و زنجبیل و سرکه سیب کوچیک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3970 بازدید | 32 پست

منم خوندم بمالی به روی بینی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من کوچیک کردم و العان خیلی راضیم تازه دلفینها هم پرواز میکنن    

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

همه مواد رو بریز تو ی ظرف بزرگ ک سرتم جا بشه اون تو بینیت رو چهل و پنج بزار توش بعد بشورش فانتزی میشه بد رقممممم

سرخ و سفید قول میدم عاشقش میشی

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
همش دروغه منم خوندم تونت

منم خوندم تو سایت، شاخ دراوردم.گفتم بپرسم ببینم شاید کسی انجام داده باشه ولی الان خیلی پشیمونم

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

عزیزم بیشتر برای بینی های گوشتی خوبه یه جورایی چربی بینی رو اب میکنه و‌کوچیک میشه ولی فکر‌کنم باز برگرده

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

من تو یوتیوب دیدم یه خانومی گفته بود جواب میگیرن 

کلیم مامانت زیرش گذاشته بودن که ما جواب گرفتیم البته بعد یه ماه استفاده کردن. 

من یه هفته زدم هیچ تغییری نکرد ولش کردم

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم
عزیزم بیشتر برای بینی های گوشتی خوبه یه جورایی چربی بینی رو اب میکنه و‌کوچیک میشه ولی فکر‌کنم باز بر ...

ممنونم

من تو یوتیوب دیدم یه خانومی گفته بود جواب میگیرن  کلیم مامانت زیرش گذاشته بودن که ما جواب گرفت ...

ممنونم عزیزم