2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم هوای کیش و اصفهان رو اصصصلا با هم مقایسه نکن. شرجیش از حد تصورت خارجه اصلا نمیتونی دووم بیاری. ...

من توی گرمای ٤٠ درجه ورزش میکنم تو فضای باز و آفتاب یعنی تعقریبا میشه گفت اوکیم ولی دیگه اینجور که شما میگی میترسم😂

من توی گرمای ٤٠ درجه ورزش میکنم تو فضای باز و آفتاب یعنی تعقریبا میشه گفت اوکیم ولی دیگه اینجور که ش ...

نمیدونم شاید تحمل داشته باشی حالا من یه چیزی بگم جلوتو بگیرم میترسم مدیونت بشم. ولی در کل هیچکس این وقت سال سفر کیش نمیره. هوای شهر خودمون تابستونا گاهی از دمای اهواز میزنه جلو ولی بازم اصلا با کیش قابل مقایسه نیست 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من توی گرمای ٤٠ درجه ورزش میکنم تو فضای باز و آفتاب یعنی تعقریبا میشه گفت اوکیم ولی دیگه اینجور که ش ...

چه ربطی داره ؟ اونجا شرجیه . از هتل که میخوای بیست قدم پیاده بری سوار تاکسی بشی تا به کولر تاکسی برسی دو بلر میخوای بالا بیاری .

کسی که تو ی شهر تقریباً خنک زندگی کرده می‌تونه الان بیاد اونجا ؟

یعنی من 😅 اولاش خیلی اذیت شدم ولی الان دیگه تقریبا سازگار شدم.

گرما خیلی بده به نظرم هیچکس به گرما مطلقا عادت نمیکنه حتی آفریقاییا .لعنت به گرما و شرجی🥵

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
زبان بلد نیستیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟کی رفتید؟با تور؟چقدر هزینتون شد ؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم 🙏😥

نه به زبان نداره

خودشون ایرانی بلدن

ما با ماشین خودمون تا مرز رازی رفتیم از مرز رد شدیم ون هست تا وان میبره

اونجا هم آپارتمان گرفتیم

دوسال پیش رفتم

حدود نفری فکر کنم ۵ تومن گرفتمون

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖