2777
2789
عنوان

بورسیه😶

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 47 پست
بله اغراق میکنن فامیلای ما کانادا وآمریکا سوئد هستن خیلی راضین کانادا وآلمان مهاجر پذیر ترن فرانسه ح ...

من خیلی دوست دارم به زودی مهاجرت کنم حالا یا به ایتالیا یا به فرانسه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال مدرسه مون هست

عزیزم مشاور مدرسه که چیزی حالیش نیست

برو پیش مشاور مهاجرت که راه و چاهشو یادت بده و اگر هزینش رو داری به شکل قانونی میتونی توی یه کالج خوب درس بخونی

عزیزم مشاور مدرسه که چیزی حالیش نیستبرو پیش مشاور مهاجرت که راه و چاهشو یادت بده و اگر هزینش رو داری ...

هزینش  که جور میشه . یکی بهم گفت آزمون داره . اگه آزمون قبول برای دانشگاه دولتی کمی از هزینه دانشگاه را خود فرانسه می ده

هزینش که جور میشه . یکی بهم گفت آزمون داره . اگه آزمون قبول برای دانشگاه دولتی کمی از هزینه دانشگاه ...

حرف که زیاد میزنن...اما خب کلی راه داره و همینقدر سختی

به نظر من بهترین کار اینه که برز دانشگاه و از اونجا بیفتی دنبال کارای مهاجرت

قبول دارم .شما خودتم می خوای مهاجرت کنی؟

من اول دبیرستان که بودم خیلی به فکرش بودم و با چند نفر که صحبت کردم گفتن اوا برو دانشگاه از اونجا اقدام کن و حتما ایلتس رو بگیر

خلاصه که منتظرم ببینم چی قبول میشم

چونکه من نمیتونم فقز با هرینه خودم برم حتما باید بورس بشم

حرف که زیاد میزنن...اما خب کلی راه داره و همینقدر سختیبه نظر من بهترین کار اینه که برز دانشگاه و از ...

من اگه قرار به خوندن درس و مستقل بودن هزینش باشه .

مشکلی ندارم