2777
2789
عنوان

این بی بی ممکنه کاذب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 34 پست
نگران نباش چندوقته اقدامی؟منم آندو بودم یه کیست ۷ سانتی دکتر گفته بود سخت باردار میشی دوهفته پیش گفت ...

تازه میخواستم اقدام کنم که فهمیدم دکتر میگه فقط عمل ولی من عمل نمیکنم 

ام ار ای برام نوشت انجام دادم گفت یکی از لوله هات اننگار بسته. هست باید عکس رنگی بدی ببینم در چه حال هستن لوله هات الان هم تو مطبم دارم میرم که عکس رنگی بدم

برام دعا کنید محتاج دعاتونم 😓🥺
عزیزم منم تنبلی دارم و ی سال و نیمه اقداممدارویی چیزی مصرف نکردی؟میدونی من الان چند ماهه مرتب ورزش ...

ببین دکترم لتروزول داد و برای شوهرم آز نوشت و گفت ۱۱ سیکل بعدت بیا سونو ببینم تخمک‌داری

بعد شوهرم آزمایش داد دارو هم گرفتم اما دیگ باردار شدم بدردم نخورد

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه میخواستم اقدام کنم که فهمیدم دکتر میگه فقط عمل ولی من عمل نمیکنم ام ار ای برام نوشت انجام دادم ...

الهی به حق امام حسین هرچه زودتر مادر بشی 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خیلی تبریک میگم عزیزم..برای ما منتظرا هم دعا کن

الهی خدا نعمت فرزند رو از هیچکس دریغ نکنه 

نذر شیر کن برای حضرت علی اصغر 

۶۹ سوره یاسین به نیت حضرت زینب

من چله سوره مریم رو هم برداشتم