پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
نگران نباش چندوقته اقدامی؟منم آندو بودم یه کیست ۷ سانتی دکتر گفته بود سخت باردار میشی دوهفته پیش گفت ...
تازه میخواستم اقدام کنم که فهمیدم دکتر میگه فقط عمل ولی من عمل نمیکنم
ام ار ای برام نوشت انجام دادم گفت یکی از لوله هات اننگار بسته. هست باید عکس رنگی بدی ببینم در چه حال هستن لوله هات الان هم تو مطبم دارم میرم که عکس رنگی بدم
عزیزم منم تنبلی دارم و ی سال و نیمه اقداممدارویی چیزی مصرف نکردی؟میدونی من الان چند ماهه مرتب ورزش ...
ببین دکترم لتروزول داد و برای شوهرم آز نوشت و گفت ۱۱ سیکل بعدت بیا سونو ببینم تخمکداری
بعد شوهرم آزمایش داد دارو هم گرفتم اما دیگ باردار شدم بدردم نخورد
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
تازه میخواستم اقدام کنم که فهمیدم دکتر میگه فقط عمل ولی من عمل نمیکنم ام ار ای برام نوشت انجام دادم ...
الهی به حق امام حسین هرچه زودتر مادر بشی