2777
2789
عنوان

شده ترس از دست دادن کسی دیوونتون بکنه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهت صبربده و بهت کمک کنه همین ک دوستت داره و هول نیس خداروشکر کن من باکسی بودم این فرمی البته بحث مادیش رو فاکتور بگیریم ۴سال باهاش بودم با همه دوست میشد منم حرص و غصه و از چنگ این و اون درش اوردن بعد دیگه یهو خسته شدم بعدم سریچیزی کات کردیم  گفت میخوای بری برومنی ک طاقت دوریشو نداشتم الان سه هفتس بلاکش کردم ... البته منو دوست نداشت برااینکه تنها نباشه بامن بود تازه ازمن پولم میگرفت یادم نمیاد حتی ده هزارتومن ازش گرفته باشم... خواستم بگم آدم بی ذات و بی وجود زیاده انشااله خدا یکی بزاره تو کاسشون شیرشو بدوشه ..اگه میدونی دوست داره بهش گیر نده انشاالله عشقش بهت کم نشه  ... این آدم حتی منو ب عنوان دوستشم قبول نداشت ... یادمه یبار فهمیدم باکسی گفتم پس رابطمون  چی... گفت مگه من و تو رابطه ای هم داریم هیچوقت یادم نمیره این جملشو احساس کردم قلبم تیکه تیکه شد

اون اگ میخاستت ۲سال معطلت نمیکرد نهایت ۳ماهه تکلیفو مشخص میکرد مطمئن باش

عزیزم آخه الان دوره زمونه ای شده که هفت سالم با طرف دوست باشی نمیتونی بفهمی چجور ادمیه خیلیارو دیدم رفتن تو زندگی عوض شدن روی جدید از خودشون نشون دادن سه ماه واقعا واسه یه عمر زندگی خیلی کمه

اینجوری پیر میشی خوووشوهر منم دخترای زیادی هولشن با اینکه متاهل شده ولی من برام زیاد مهم نیست مگه ای ...

میدونی اخه منو دوست پسرم هنوز نامزد نکردیم یا رسمی نشده گلم تو الان مطمئنی که دیگه خانومشی نبایدم حرص بخوری چون رسیدین بهم ولی من چون هنوز دوستیم خیلی اذیت میشم میگم نکنه خراب بشه رابطمون خیلی حسودی میکنن

خدا بهت صبربده و بهت کمک کنه همین ک دوستت داره و هول نیس خداروشکر کن من باکسی بودم این فرمی البته بح ...

عزیزدلم می‌دونی چیه باور کن هر رابطه ای پستیو بلندی خودشو داره فک نکن ما هیچ بحثی نداریم من خلاصشو گفتم وگرنه ماهم سره دختر خیلی داستان داشتیم الان ی سالی هست درست شده تو پیجش قلب گذاشته و فقط منو فالو داره باور کن منم خیلییی سختی کشیدم سرش الان درست شده رفتار گذشتشو نداره خیلیییی دوسم داره گفتم که بدونی عشق همون اول به وجود نمیاد..اینو تعریف کردی یاد دوستم افتادم که دوساله ی پسررو میخاد واسش کادو میگیره گریه کرده پیشش غرورش شکسته شده با اینکه پسره محل نمی‌ده دوست من با هیچکس اوکی نشده پسره ام که هروز با یکی اینجور آدما بهتره که برن از زندگیت تا کسی بیاد که قدرتو‌میدونه

عزیزدلم می‌دونی چیه باور کن هر رابطه ای پستیو بلندی خودشو داره فک نکن ما هیچ بحثی نداریم من خلاصشو گ ...

دیگه هیچکسی رو نمیخوام ... ب حدی چشمم ترسیده ک حد نداره یادمه یبار بایکی از دخترا حرف میزد دختره زنگش زد این پشت گوشی بهش گفت جونم من بعد سه سال این حرفو ازش نشنیده بودم ... خیلی بهم ظلم شد... مثلا یه دختره گیر داده بود بهش بهم گفت این دختر خیلی گناه داره خیلی زجر کشیدس گفتم چی شده مگه گفت خانوادش میخوان هی شوهرش بدن ومنی ک هیچ محبتی از خانواده ام ندیده بودم و بابا نداشتم بااینکه قلبا دلم میخواست براخودم زار بزنم گفتم آره خیلی گناه داره شرایطش سخته...