2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همسر من بعد ۱۲ سال مادرش رو از دست داد وگرنه اوضاعم همون بود، البته تغییر هم کرد ولی هنوزم نیاز ...

اصلا حالیشونه نیاز عاطفی چی هست؟؟؟ من واقعا‌نباید عصبی بشم همیشه و‌همه جا‌جلو همه تحقیرم میکنه میبنیه حالم بد میشه ولی واسش مهم نیست

خوب‌بوده الان بد شده اصلا قابل تحمل‌نیست نیاز مالی دارم‌والا صبح دادخواست میدادم

فکر میکنی بابت چی تغییر کرده

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
اه اخه این چیه دقیقا از بارداریم همیشه اینحوری بود واقعا تحملش برام سخته اصلا راعایت نمیکنه من مریضم ...

خیلی بی درکن از صبح تا شب مشغول خونه داری و بچه داری هستم بقرآن دیگه نمیکشم شب منتظرم از سر کار بیاد یکم با هم حرف بزنیم وقتی هم میاد انگار برج زهرماره

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

خیلی بی درکن از صبح تا شب مشغول خونه داری و بچه داری هستم بقرآن دیگه نمیکشم شب منتظرم از سر کار بیاد ...

منم همه اینکارارو‌‌میکنم‌ تو‌مغازشم‌ کار میکنم بازم حالیش نیست اصلا حوصله منو‌نداره