2777
2789
عنوان

دلتنگ کی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 246 پست

دلتنگ عمرم نفسم ولی پیشم نیست شبی نیست ک گریه نکنم از دلتنگی شدید دیگ قلبم یخ کرده حس و حال برام نمونده فقط دلم میخاد بمیرم  

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای دخترمامشب خونه دختر خاله اش میخوابه باهم دور همی دارن و تولددارم خفه میشم .

برو بلند شو برو بخواب عزیزدلم قشنگم بسلامتی بذار خوش باشه بلن شو بخاب فردا بسلامتی میاد پیش مامان دلتنگش

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دلتنگ عمرم نفسم ولی پیشم نیست شبی نیست ک گریه نکنم از دلتنگی شدید دیگ قلبم یخ کرده حس و حال برام نمو ...

دوراز جونت قشنگم ایشالله بهش برسی فدات

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

تو قلبه ولی بازم دلم تنگشه@kimkatrina

عزیزدلم

دلتنگ لواشک کیوی ام:/

تک خوری نکن باهم شریکیم رفیق😂

پدربزرگ مرحومم

روحشون قرین رحمت الهی عزیزم 

برو بلند شو برو بخواب عزیزدلم قشنگم بسلامتی بذار خوش باشه بلن شو بخاب فردا بسلامتی میاد پیش مامان دل ...

خوابم نمیبره بدبختی😁 

عادت دارم هرشب قبل خواب میرم اتاق بچه ها پتو اینا روشون میکشم یکم نگاشون میکنم بعد میخوابم

جای خالی اش اذیت میکنه ورپریده😂

خوابم نمیبره بدبختی😁 عادت دارم هرشب قبل خواب میرم اتاق بچه ها پتو اینا روشون میکشم یکم نگاشون میکنم ...

نگو توروخدا ایشالله خیرشون ببینی با گوشیت سرگرم شو بخاب

مرسی عزیز دلم چشم🥰

روشن گلم😍😘🌹

رو خودت کار کن قشنگم گریه ک فایده نداره بلند شو برو پیشش عذر خواهی کنید فیصله بدین حیف لحظاتتون نیست ...

نمیتونم این حرفاشو فرانوش کنم هی میگم فک میکردم باتو ارامشم پیدا میکنم اما بازم خداروشکر💔😭

دادم اما کاشکی ندادم اون دیگه همون سابق نیس داره زده میشه داره میگه دیگه ب این اخلاقت عادت کردم راحت ...

ن ناراحته ازت قشنگم این فکر ای منفی رو بریز دور از ا  ول بسازید باهم گیر نده غر نزن مهربون باش اونی باشید ک میخایید