2777
2789
عنوان

دلتنگ کی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 246 پست
تاپیک آخرم عکسامون هست داداشم ۲ ماهه ندارمش

شمایید اتفاقا دیدمش خواستم تسلیت بگم تاپییکتو قفل کرده بودی  خیلی ناراحت شدم برات عزیزم خیلی سخته خدا بهتون صبر بده روحش شاد عزیزدلم 🖤🖤💔

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دوراز جونت قشنگم ایشالله بهش برسی فدات

ممنون عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دلتنگ عشقم میبینمش ب زودی ولی چ فایده دیدنی ک از دور باشه و مث دوتا غریبه چ فایده🙂💔

چقد دردکت میکنم عزیزم

دلتنگ عشقم میبینمش ب زودی ولی چ فایده دیدنی ک از دور باشه و مث دوتا غریبه چ فایده🙂💔

چقد دردکت میکنم عزیزم

دیوونه شدم افسرده شدم همش ترس استرس نمیدونم کی قرار درست شه

انشالله بزودی عزیزم با خبراخوب بیایی

دیوونه شدم افسرده شدم همش ترس استرس نمیدونم کی قرار درست شه

امیدارم همه چیز جوری درست بشه برات ک خوشحال‌تر بیای عنوان کنی من دلتنگیت قشنگ میفهمم عزیزدلم باورکن میدونم تو دلت چ خبره

امیدوارم 🥲💔

عزیزدلم🫂😘

از هم دورین گلم تو برو پیشش سخت نگیر قشنگم

شرایطش رو نداره

تو یک شهریم قرار گذاشتیم زد کنسل کرد که کار دارم زنگ می‌خواستیم بزنیم پیام داد که نن نمیتونم الانم دیشب ۷ بهش پیام دادم هنوز جوابمو نداده واقعا براش مهم نیستم

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.