2777
2789
عنوان

خسته ام

408 بازدید | 20 پست

مامانم اصلااا نمیزاره تنهایی جایی برم تا الانم ک ۱۷،۱۸ سالمه نزاشته تنهایی تا سر کوچه تنها برم واقعا خسته شدم ازش خیلیم گیر میدن نه میزاره آرایش کنم نه میزاره اونجوری که میخوام لباس بپوشم هیچ دوست و رفیقیم ندارم

امروز گفت بیا با هم بریم خیابون یکم بچرخیم مغازه و اینا بعدش من میدونستم باز میخواد اذیتم کنه اولش گفتم نمیام بعد گفت بیا تولدت نزدیکه میخوام واست یه چیزی بگیرم بعد گفتم باشه رفتم باهاش هی رفت رو مغز من شالتو بکش جلو بیا از این طرف رد شو من ببینمت بعد بهش گفتم نترس کسی منو نگاه نمیکنه گفت شالت میره عقب استرس میگیرم😐 هیچی دیگه من یه شلوار گرفتم( که پسش دادم به خودش گفتم نمیخوام چه کادویی چه تولدی) اومدیم خونه بعد دعوا راه انداخت که وقتی میگم شالتو بکش جلو زود بکش جلو تو جند.گی رو دوس داری😐💔 دوس داری همه پسرا زل برنن نگات کنن واسه همونم اندازه عروس آرایش میکنی(واسه اولین بار یکم رژ لب زدم) گفت من خیلی بهت بها دادم خیلی بهت هیچی نگفتم هار شدی😐💔

خیلی دلم میخواست یکی بود که بتونم باهاش فرار کنم😭

خسته شدم ازش دوس دارم بمیرم راحت بشم

از خونه فرار کنم؟ یا خودکشی کنم به نظرتون؟

کاش بمیرم هر چه زودتر بهم گفت تو جند.ه ایی😭💔 با اینکه من خیلی چیزا ازش میدونم😏💔

هیچکسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم گفتم اینجا بگم😭😭😭😭😭💔💔💔

سلام 

ما یه چنل تو تلگرام داریم که من و چند نفر دیگه در مورد مشکلاتمون باهم حرف میزنیم و برای زندگی بهتر بهم دیگه کمک میکنیم

اینم لینک چنل https://t.me/naji_kist 

دسترسی پیام برای همه بازه فقطم برای خانماست✨️❤️

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی درس بخون موفق بشی زندگی منم همین بود درس کار دانشگاه بعدم یا باید حمالی کارهای خانه رو میکردم ماهی یبار خانه تکونی ....اگه کار نمیکردم همینجور فحش میداد بهم ک تو ج ن ده ای ...اخرش خدا رستگارم کرد ولی هنوز مامانم و بابام دارن اذیتم میکنن فک کن دو تا بچه دارم بردمشون پارک مامانم امروز زنگ زده میای خانه یا بیام جرت بدم ج ن ده واسه اینکه بیام شام بزارم بیان بخورن

سلام حتما عضو میشم ممنون🙃💔

❤️

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

تو چنل حرف بزن

منم تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم

اونجا خانومای دیگه هم هستن

مطمئنم حالت خیلی بهتر میشه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

هیچی درس بخون موفق بشی زندگی منم همین بود درس کار دانشگاه بعدم یا باید حمالی کارهای خانه رو میکردم م ...

متاسفم که درک کردی🙃💔

خیلی حس بدیه اینجور لفظا رو به آدم میچسبونن

این فقط فکر و ذکرش اینه که منو شوهر بده راحت بشه من که ازش نمیگذرم حلالش نمیکنم😭💔

متاسفم که درک کردی🙃💔خیلی حس بدیه اینجور لفظا رو به آدم میچسبونناین فقط فکر و ذکرش اینه که منو شوهر ...

مامان من هر معتاد و دزدی بود منو مجبور میکرد بهش ج مثبت بدم ک فقط شوهر کنم برم بچسبه ب خواهرم باورت میشه من یبار فردای بله برون پامو کردم تو ی کفش ک بهم بزنم انقدر خودشو زد زد تیکه تیکه کرد اخرش عمه داماد گفت دخترت حیفه مسجدیه اهل نماز و قرانه پسر داداش من دزده ....تا ول کرد منو 

الانم دست خواهرمو گرفته امده خانه من قهر ک طلاق میگیرم با تو زندگی میکنیم 

خانه من کوچیکه ...و تا بچه کوچیک ....میگه اشکال نداره ی مدت ج ن دگی نکن با شوهرت فلانت ...یعالمه حرف زشت تا صب بالاسر من و شوهرم میشینه ...دیونه کرده منو

مامان من هر معتاد و دزدی بود منو مجبور میکرد بهش ج مثبت بدم ک فقط شوهر کنم برم بچسبه ب خواهرم باورت ...

اگه خدایی باشه جوابشونو میده ولی فکر نکنم باشه آخه مگه ما چه گناهی کردیم که گیر اینا افتادیم به خدا دخترای مردم انقدر خوشحالن و حالشون خوبه با خانوادشون ولی ما چی💔

بهش بگو شوهرمه کسی که با شوهر .. میکنه مگه جند.س؟؟ البته حرف زدن با اینجور آدما فایده نداره من خودمو جر دادم سه بار رفتم زیر سرم که بابا منم آدمم بزارید خودم واسه زندگیم تصمیم بگیرم ولی آخرش همین شد وضعم

به نظرم با شوهرت و بچه هات جمع کنین برید یه شهر دیگه

من با خودم عهد کردم شوهر کردم یه جوری گم و گور بشم که نتونن پیدام کنن

اگه خدایی باشه جوابشونو میده ولی فکر نکنم باشه آخه مگه ما چه گناهی کردیم که گیر اینا افتادیم به خدا ...

بببین از من ک تجربه دارم اینو تا اخر عمرت یادت باشه ب شوهرت و جاری و خواهر مادر دوست اشنا هیچ کس هیچ کس شرایط زندگیتو نگو من هنوز شوهرم هیچی نمیدونه کلی عذاب برای ماله کشی گوه کاری اینها میکشم چون شماتت و سواستفاده و طعنه و .... هست فردا تا بچه ات بگوزه میگن مثه توئه مثه خانوادته فلانه ... فقط سعی کن هر جور شده ی فنی هنری درسی چیزی یاد بگیری پول در بیاری 

برای اعتماد سازی خانوادت بشین از زنها و دخترهای بد حجاب بد بگو 

راهی نداری بخای با هاشون مقابله ب مثل کنی بدبختت میکنن فقط هر جور شده حتی ب قیمت چادری شدنتم ک شد ی فنی هنری درسی یاد بگیر پولدار شو ک این دنیا بی رحمه

بببین از من ک تجربه دارم اینو تا اخر عمرت یادت باشه ب شوهرت و جاری و خواهر مادر دوست اشنا هیچ کس هیچ ...

آره هر چی بگیم تف سر بالاس بر میگردونن به خودمون

هزار تا چیز گفتم ولی نمیزارن کاری کنم میگم بزارین یه منبع درآمدی داشته باشم میگن نه دختر باید مثل یه بدبخت بشینه تا یه گاوی بیاد بگیردش

من سر اینا خیلی عذاب کشیدم و میکشم تو مغز نداشتشون نمیره

فقط آرزوی مرگ دارم واسه خودم💔

درس چی میزارن بخونی ...

امسال که تموم شد یازدهم بودم( یکسال دیر رفتم مدرسه) بهشون گفتم من میخوام دانشگاه برما میگن نه نمیزاریم دانشگاه مختلطه

امروزم که برگشتیم مامانم گفت تو خوشت میاد خودتو به پسرا نشون بدی💔😭

امسال که تموم شد یازدهم بودم( یکسال دیر رفتم مدرسه) بهشون گفتم من میخوام دانشگاه برما میگن نه نمیزار ...

فقط مادرتو یجوری اروم کن فقط فکر کن با بچه بازی و لج کردن میرینن تو زندگیت یجوری شده چادری هم بشی بشو فقط بزارن ادامه تحصیل بدی خیلی مهمه