2777
2789

من خیلی تصاویر و فیلم های جنگی نگاه میکنم واقعی نه ساختگی سادیسم ندارم که بگم آره بخاطر اونه از درد و رنج لذت میبرم فکر کنم بخاطر اینه که بازی های جنگی انجام میدامیدادم از بچگی تا آنجایی که یادمه از 3 سالگی بازی میکردم بازی های خشن مثل ندای وظیفه جهان در جنگ سیاه پیشرفته 19 که خشونت بالایی داره برای افراد بالای 18 سال بودن من آدم پرخاشگری هم نیستنیستم تو عمر هم حتی یکبار دعوا نکردم اما روحیم جنگیه از 16 سالگی تا 18 سالگی بازی وارزون انجام میداد میدانم اون واقعا خیلی روی روحیم تاثیر گذار بود طوری که خواب های جنگی خیلی بد میدیدم از کابوس بدتر الانم خیلی به آهنگ های راک علاقه مند شدم یه مدت ترک کردم بهتر شدم اما باز روحیم کامل خوب نشده

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیجانی شدم خیلی نمی دونم شبا خواب بدی میبینم

هدایتش کن. برو یه ورزش سنگین، نیازی هم نیست حتما رزمی باشه؛ ثبت نام کن. عضو ارتش شو. تری دی مکس و نرم افزارهای مشابه یاد بگیر و بازی ساز شو.

اگرم واقعا نمیخوای با مشاور حرف بزن و یوگا کار کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.