2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
وقتی نبستم هم دلخور هست که همه ش تپ اتاقتی و فلان

دلش میخواد تو رو ببینه همش؟ چکار میکنه که میگی سمی؟

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مذهبی ام و مادرمم یه سری اخلاقای سمی داره ، ارتباطمو باهاش کم کرده بودم دوران مجردی ، اصلا به رفت ...

من یک درصد بی توجهی کنم ایشون ۱۰۰۰۰ درصد بی‌توجهی میکنه باز مشکلی ندارم ولی این بی توجهی هم از غضبش هست و من استرس میگیرم

نه متاسفانه امکانش رو ندارم

پس سعی کن برخوردتون کمتر باشه 

خدا خیرت بده 

موقعی که عصبی میشی یا داره حرف میزنه که میبینی عصبانی میشید زیر لب ذکر بگو کمتر بشنو چاره ای نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دلش میخواد تو رو ببینه همش؟ چکار میکنه که میگی سمی؟

نه دلش نمیخواد دلش این رو میخواد که میگه همه باید تحت سیطره ی من باشن

سر کوچکترین چیزی شدید عصبی میشه

شدیدا اهل غیبت هست 

به شدت عیب جو در نیم ساعت قادره ۱۰۰تا عیب بگیره از هوا زمین کوچه خونه تو اخلاق تو

اگر مخالف باشی باهاش کارت ساخته هست

اون روز یکی‌از اقوام عکس گذاشته بود گفت آره فلانی بهمانه فلان اینطوری اونطوری انواع اقسام بی حرمتی ها رو چسبوند بهش من یه کلمه گفتم مامان زندگی خودشون هست مهم نباشه باشه با لحن خیلییی مناسب خدا شاهده یه دعوایی شد که گفت دیگه احترام من حفظ نمیشه به حرف من فضولی میکنن چمدون جمع کرده بود بره 

پس سعی کن برخوردتون کمتر باشه خدا خیرت بده موقعی که عصبی میشی یا داره حرف میزنه که میبینی عصبانی میش ...

من کلا یه مدته اصلااااا جواب نمیدم تو کار خودمم مشغول میکنم خودم رو

اونم ناراحته باز

که من رو بیرون نمیبره همه ش تو اتاقشه نمیدونم داره چه غلطی میکنه

قهرش هم با غضب هست واقعیت میترسم

اصلا وقتی پیششم همه ش استرس دارم که الان قرار یه اتفاقی بیفته یه چیزی بگه دعوا بشه و دقیقا همیشه هم میفته

من کلا یه مدته اصلااااا جواب نمیدم تو کار خودمم مشغول میکنم خودم رواونم ناراحته بازکه من رو بیرون نم ...

چی بگم عزیزم فقط میتونم بگم خدا به دلت صبر بده 

خواهر برادر پدر چکار میکنن؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چی بگم عزیزم فقط میتونم بگم خدا به دلت صبر بده خواهر برادر پدر چکار میکنن؟

برادرم هم مدت هاست باهاش قهره

و مادرم ازینجا هم ناراحته چون خیلی خیلییی برادرم رو دوست داره من و پدرم رو همیشه قربونی اون می‌کرد

پدرم هم سکوت میکنه تایم کمی تو خونه هست با اینکه بازنشست شده و نیاز مالی نداریم ولی میره سر کار سر جمع یه شب برای خواب میاد و ظهر برای ناهار

گاهی هم با من دردل میکنه و چون مادرم شدید بهانه گیر هست پدرم زیاد بیرون هم نمیبرتش چون هر موقع رفته با دعوا برگشتن با همه ی دوستای خانوادگی پدرم قطع ارتباط چون از خانوم هاشون خوشش نمیاد و همه ش در حال حساب کتابه ما دوبار رفتیم اونا یه بار اومدن پس دیکه تموم 

کلا خودشم تنها مونده

برادرم هم مدت هاست باهاش قهرهو مادرم ازینجا هم ناراحته چون خیلی خیلییی برادرم رو دوست داره من و پدرم ...

شآید مشکلی داره که اینطوری داره خودش رو تخلیه میکنه ؟

کسی رو نداره باهاش درددل کنه؟

شآید مشکلی داره که اینطوری داره خودش رو تخلیه میکنه ؟کسی رو نداره باهاش درددل کنه؟

خیلی گفتم بریم روانپزشک روانشناس نمیره منم دیگه ول کردم

دوست که نداره باهاش درد دل کنه چون از همه ایراد گرفته گذاشته کنار همه ش رو دو تا خواهر داره با اونا هم روزانه صحبت میکنه اما درد دل نه چون اونا هم خوشش نمیاد چون رفتارهایی گاهی اوقات میکنن که مامانم خوشش نمیاد( بنظرم همه باید همیشه طبق میل ما رفتار کنن) دو تا هم برادر داره با یکیشون قهره یکی هم گاهی صحبت میکنه باز اونم دقیقا مثل خاله هام

نه دلش نمیخواد دلش این رو میخواد که میگه همه باید تحت سیطره ی من باشنسر کوچکترین چیزی شدید عصبی میشه ...

بیخیال بخاطر اینکه غیبت بقیه رو میکنه یا بدی میگه میونه خودتو با مادرت خراب نکن، نصیحتشم نکن

روشتو عوض کن

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

خیلی گفتم بریم روانپزشک روانشناس نمیره منم دیگه ول کردمدوست که نداره باهاش درد دل کنه چون از همه ایر ...

خودت برو روانشناس باهاش صحبت کن حداقل برای اون نتونه کاری کنه برای شما که میتونه راهکار بده آروم بشید

بیخیال بخاطر اینکه غیبت بقیه رو میکنه یا بدی میگه میونه خودتو با مادرت خراب نکن، نصیحتشم نکنروشتو عو ...

آخه همون دین که گفته به پدرومادر احترام بذارید گفته غیبت نکنید و غیبت هم نشنوید

حالا این یه موردش بود فقط صرفا مشکل غیبت نیست

اون حس بدی که کنارش میگیرم منظورمه