2777
2789
از همین دلم خونه😭اخه چرا اینحوری شد

چون سخت و غیر استاندارد بود دورت بگردم 

سال کنکورته اگه امسال به خودت استرس راه نده و به فکر جواب پس دادن به خانواده روانیت میکنه جوری که حتی خود خانوادت دوست دارن حالت خوب باشه و ی جایی به بعد انقدر استرس و فشار بالا میره که فقط دوست دارن درست با هر نتیجه ایی فقط تموم بشه که این حال بدت تموم بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همین دلم خونه😭اخه چرا اینحوری شد

الان واقعا افسردگی گرفتم،میدونی مامان بابام چیزی نمیگن،حتی مامانم میگه بهش فک نکن دیگه تهش میری دانشگاه آزاد،ولی خب من میخواسم که اونا را خوشحال کنم که نشد🙂

چه کنیم دیگه

حاجی چیکار کردیترکوندی قشنگ خودتو سخته واقعا منم لاغر میکنم هیاما زیاد اذیت نکنن خودتو

تموم شده ولی نه حال دارم زبان بخونم نه حال دارم برای گواهینامه اقدامی بکنممم

فقط میخوابم دوست هم ندارم دیگه برم پیش نه تراپیست نه روانشناس چون همش فقط کش پیدا کردنههه

میفهمم متاسفانه چی میگی این سال نحس و کوفتی تموم شد ولی روانپزشک در کمال ناباوری نه تنها قرصامو قطع ...

فلوکستین میخوری ؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

میفهمم متاسفانه چی میگی این سال نحس و کوفتی تموم شد ولی روانپزشک در کمال ناباوری نه تنها قرصامو قطع ...

بیخیال بابا هیچی ارزش اینو نداره که سلامت روانت رو روش بزاری 

خیلیا طوری توی یه رشته دیگه موفق میشن که هزار تا دکتر جلوشون خم و راست میشن 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

تموم شده ولی نه حال دارم زبان بخونم نه حال دارم برای گواهینامه اقدامی بکنمممفقط میخوابم دوست هم ندار ...

چراا

خونه نمون بدتر میشی

برو باشگاه خیلی تاثیر میزاره به تدریج

ناراحت نکن خودتو