2777
2789
عنوان

بیاید بیاید خواهرشوهر🫣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 31 پست
شوهرم خیلی سر و سادس حالا زنگشون میزنه اونم پرو پرو میاد

اگه زنگ زد اونام اومدن پرو پرو تو جمع بهشون بفهمون بگو تو مارو دعوت نکردی ولی ما دعوتت کردیم بزا بدونن ک‌میدونی دواز جونت خر نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهش گفتم احمق پدرسگ طرف خانواده بیشعورش گرفت گفت اشکال نداره

بگو پس از این طرف هم اشکال نداره دعوت نشن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چرا بهش گفتم احمق پدرسگ طرف خانواده بیشعورش گرفت گفت اشکال نداره

واقعا نمیدونم

ولی ارزس نداره سر این چیزا باهم دعوا کنید 

شوهرمن اخلاقش طدریه ک انتقام جو وکینه ای ولی ی کلامه اگه بگه دعوت کن باید دعوت کنم توهم سر خواهدشوهرت باهاش دعوا نکن 

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
جای من بودی دیوونه میشدی

اسی من جای تو بودم وقتی اونا میرفتن مهمونی بلند میشدم به شوهرم زنگ میزدم میگفتم بیا دنبالم به من بی احترامی شده و منو دعوت نکردن یا اگر میتونستم خودم برمیگشتم شهرمون 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اسی من جای تو بودم وقتی اونا میرفتن مهمونی بلند میشدم به شوهرم زنگ میزدم میگفتم بیا دنبالم به من بی ...

شوهرم عید اونجا نبود ی کاری براش پیش اومد اومد شهر خودمون من هنوز جریان ب شوهرم نگفتم گفتم ارزش نداره بگم ولی حالا ک اومدن باید بش بگم

اصلا زنگشون نمیزنم مادرشوهرم زنگ زد گفت دخترم و شوهرش اومدن شهرتون ک دعوتشون کنم منم کلا بحثو عوض کر ...

خواستن بیان خونت  بگو من دارم جایی یا اگر مذهبی هستی بگو دارم میرم روضه 

شوهرم سه روز بعد عید اومد خونمون نبودش من و بچم خونه مادرشوهرم اینا بودیم

من باشم دعوت نمیکنم

کار شما اگه دعوت نکنی، زشت نیست

ولی کار اونا واقعا زشت بوده، همه شون بی عقلی کردن 

من باشم دعوت نمیکنمکار شما اگه دعوت نکنی، زشت نیستولی کار اونا واقعا زشت بوده، همه شون بی عقلی کردن

اصن خیلی بهم برخورد ب خدا منو بچم تک و تنها موندم همونجا دیگه فرداش زنگ زدم ب شوهرم گفتم بیاد دنبالم