2777
2789
بیا به منم بده 🫠

چرا دنبال همچین چیزایی هستی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این پیامت نشون دهنده فقط دنبال ترحم بودنهچون ادمی ک بخواد خودکشی کنه بی صدا میره

شاید اینم نور امیدش اینه که یکی بیاد منصرفش کنه و بهش دلداری بده

حالا کامنتا رو ببین:/

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
ارامشم هیچ جوره تامین نمیشه :) خستم بریدم

برای رسیدن به آرامش تلاشی کردی

یا فقط دنبال این بودی کیا آرامشو ازت گرفتن؟

باید بری دنبال آرامش

باید به این نقطه برسی

که تو لایق آرامشی

پس محیط و آدمها نمیتونن ازت بگیرنش

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

برای رسیدن به آرامش تلاشی کردییا فقط دنبال این بودی کیا آرامشو ازت گرفتن؟باید بری دنبال آرامشباید به ...

وقتی از بچگی گرفته شده اطرافیان توش نقشی نداشتن؟ 

وقتی یه مادر بچه مظطرب دبستانیشو با یه بچه دبیرستانی مقایسه میکنه ارامش اون بچه تبدیل به خشم و اضطراب بیشتر نمیشه؟ 

اتفاقا خیلی دنبالش رفتم 

دارو درمانی و مشاور و rtms 

جوریکه تو 15 سالگی مدرک زبانمو گرفتم الانم پول جمع میکنم تا موقعیتش برسه بزنم فرار کنم از این خانواده بی درک ولی حرفایی و کارایی ک تو بچگی باهام چردن اثرش تا ابد باهام میمونه... 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
وقتی از بچگی گرفته شده اطرافیان توش نقشی نداشتن؟ وقتی یه مادر بچه مظطرب دبستانیشو با یه بچه دبیرستان ...

من نگفتم  اطرافیان ما تو آرامش مون نقشی نداشتن

گفتم نباید داشته باشن

میدونم چه روزهای سختی رو گذروندی

ولی تا کی میخوای خودت رو درگیر کسایی کنی که اینجوری ناراحتت کردن

برو پی زندگی خودت

خودت رو وابسته به افراد نکن

حالت رو وابسته به افراد نکن

زندگی فقط یکباره

پس برو دنبال آرامشت

رها کن کسایی که آرامش رو ازت گرفتن

همیشه به خودت بگو من لایق آرامشم

نزار بیشتر از این آزارت بدن