دیه خستم شدم دیگه نمیکشم بابام واسه هر چیزی منت میزاره .تازه نمیزاره برم کار کنم هنوز ۱۹ سالمه قد یه ۱۹۰ ساله دلم پیره🖤😄میخام فقط خودکشی کنم ریدم تو این زندگی یه چیزی بگین که فقط منو ببره تا کما
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه اگه یه ادم اروم و فهمیده پیدا کنه هرگز این اتفاق نمی افته
منم مشابه استارتر بود وضعم خدارو شکر یه فرشته نجات پیدا شد برام اما همیشه اینطوری نیس زندگی اگه شوهرمم ادم بدی بود یا باید طلاق میگرفتم برمیگشتم تو جهنم خودمون یا باید تا اخر عمر میموندم تو زندگی
نمیدونم تو تا حالا اینو متوجه شدی یا نه اما ، وقای خیلی همه چی برات سخت میشه و حالت از همه چیز بهم میخوره و نمیتونی شرایطو تحمل کنی ، میخواد شرایطی پیش بیاد که اوضاع تغییر کنه ! تو از الان تا دوسال دیگه شرایط زندگیت عوض میشه شک نکن ، حال بدی ها و شرایط سخت میخان تو رو وادار به انجام یه کاری کنن ، ممکنه تا چن وقت دیگه یه ادم خوب بیاد خاستگاریت یا یه شرایط خوب واست پیش بیاد سعی کن از دستش ندی این یه نصیحت خواهرانه بود برای تو ...امیدوارم شرایط جوری پیش بره که همیشه خوشحال باشی
منم مشابه استارتر بود وضعم خدارو شکر یه فرشته نجات پیدا شد برام اما همیشه اینطوری نیس زندگی اگه شوهر ...
من خودم شرایطم اینجوری بود و ده ها دخترو دیدم ک اینجوری بودن ، وقتی فشار میاد روت توی خانواده ، واسه اینه ک از اونجا زده بشی و راه خودتو در پیش بگیری !
کم کم همه چی جفت و جور میشه و استارتر به زودی ازدواج میکنه البته امیدوارم با ادم خوبی ازدواج کنه
من وقتی شوهرم اومد خاستگاریم اصلا نمیخاستم باهاش ازدواج کنم چون دوس پسر داشتم و دوس پسرمم خاستگاریم نمی اومد ، خانوادمم روم فشار میاوردن و کلا اوضاع خیلی داغون بود یه چیزی میگم و تو یه چیزی میشنوی...
هیچی خلاصه دیگه گفتم احساساتم رو باید کنار بزارم و برای نجات زندگیم تلاش کنم ، با خاستگارم ک الان شوهرمه ازدواج کردم ... نمیگم خیلی خوبیم و فلان ، اختلاف نظر زیاد داریم ولی به نظر من رفیق شدن با شوهرت و زندگی کردن با اون ادم ، خیلی بهتر از سروکله با ادمای بی درکه ،با غم و غصه دسته پنجه نرم نکن ، یه همراه برای زندگیت انتخاب کن و با اون همه چیو بساز ، ارزو میکنم به زودی سر راحت قرار بگیره بهترینش
دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
خودتو نزن خودتم نکش باسیاست قانعش کن بری سر ی کار دائمی و محیط سالم کاری ،همه پدرهاهمه جوره هستن تنها پدرتو نیست ،امروز خرجها گرون شده وضعیت معیشت سخت شده