2777
2789
عنوان

همسر کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست
نه ببین اینجوری تعبییرش نکن بابابات چون خودش مرد هست میدونه مردها اگه از این تعهدشون ب عنوان اهرم ف ...

میدونم منظورش رو

ولی کاش به این لحن که بخواد منو تحقیر کنه و سلب اختیار کنه ازم بهم نمیگفت

بالاخره تعهد برای منه برای زندگی منه

هروقت که شرایط همینقدر بد باشه  میتونم ازش استفاده کنم

ولی دهن منو بستن که هیچ قدرتی از خودم نداشته باشم

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
جدی گفتی؟

آره خوب عزیزم پدرت اگه به فکر زندگی تو نبود از همسرت تعهد محضری نمیگرفت و الان که مطمئن شده همسرت پشیمون شده و تعهد هم داده  تو رو فرستاد سر زندگیت .و در آخر هم گوشزد کردنش به تو یعنی اینکه بچسب به زندگیت و گذشته رو فراموش کن و از نو شروع کن .و مبادا به خاطر یه تعهد بخواهی راه خطا رو انتخاب کنی و از این تعهد به عنوان چماق استفاده کنی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منظورش روولی کاش به این لحن که بخواد منو تحقیر کنه و سلب اختیار کنه ازم بهم نمیگفتبالاخره تعه ...

متاسفانه خانواده ها دلشون نمیخواد دخترشون طلاق بگیره برگرده خونشون 

متاسفانه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پدرت چقدر با شعور و با شخصیت هست .قدرش رو بدون

چه با شعوری دخترشو فرستاده زیر یک سقف با یه نره خر چاقو کش اگه پدر مسئولی بود مهر جهاز همه چیو میبخشید میگف خلاص نه دخترشو بفرسته با یه روانی اگه میکشتش چی حتمن قصاصشم‌میبخشید

استارتر نميتوني كار كني ؟كاش بتوني بري سركارو اينكه فعلا سر ب سر شوهرت نذار ببين ميتوني ببريش پيش مش ...

من اگه مستقل بودم این وضعیتم نبود

متاسفانه وقتی قهر میکنی و میری خونه پدر برای اینکه دو قرون پول بهت بدن ته کارتت باشه مجبوری هر حقارتی رو تحمل کنی

من اگه پول داشتم و دستم تو جیب خودم بود قدرتم بیشتر بود و اینا فکر نمیکردن ک منو حقیر و بی عرضه ام

اتفاقا خیلی دوس دارم برم دنبال یه کاری و شغلی داشته باشم

آره پدري كه طرف كسيو ميگيره ك چاقو كشيده رو دخترش خيلي باشعوره😂😂چقد اين جامعه عجيبه خدااستارترم ...

ما هر چقد بدبخیتیم از پدر مادراس زنا فقط باید کار کنن پول داشته باشن خونه شوهر نشد مستقل شن خداروشکر پدرمادرای نسل جدید خیلی خوب شدن

آره خوب عزیزم پدرت اگه به فکر زندگی تو نبود از همسرت تعهد محضری نمیگرفت و الان که مطمئن شده همسرت پش ...

نمیدونم عزیزم شاید هم حق باشما باشه و من اشتباه میکنم

ولی از لحن پدرم واقعا قلبم شکست!

آره پدري كه طرف كسيو ميگيره ك چاقو كشيده رو دخترش خيلي باشعوره😂😂چقد اين جامعه عجيبه خدااستارترم ...

ببین اینجور که من فهمیدم پدر اسی بهتر از تو در جریان دعوای دختر و دامادش بوده .پس بهتره کاسه داغ تر از آش نباشی .پدرش که نمیتونه داماد رو اعدام کنه ازش تعهد گرفته و دوهفته که اسی خونشون بوده حمایتش گرده و اینجور که مشخصه اسی خودش مایل به برگشت سر زندگیش بوده پس لزومی نداره باعث بیشتر شدن نفرت اسی بشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

پس کجا میرفتم وقتی همسرم از خونه بیرونم میکنه؟یسری از قهر دو ساعت رفتم نشستم پارک پدرم زنگ زد هرچی ا ...

ما همسرت نیستیم نسبت به ما گارد گرفتی عزیزم

نظرمون رو گفتیم

نظر همه هم تقریبن مشابه بود....

شما که نمیخواید مخالف نظر خودتون چیزی بشنوید ، چرا تاپیک میزنید؟؟؟؟؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
ما همسرت نیستیم نسبت به ما گارد گرفتی عزیزمنظرمون رو گفتیمنظر همه هم تقریبن مشابه بود....شما که نمیخ ...

اتفاقا نسبت به هیچ کس گارد نگرفتم فقط سوال پرسیدم که کجا میرفتم بغیر از خونه پدرم

ظاهرا شما بی حوصله هستی که حرف منو گارد دار خوندی