2777
2789
اره بهش میگم باز زبون درازه شوهر تو هم پسر دوسته؟

آره پسر دوست داره ولی خودش هم مظلومه کاری نداره.میدونه خودش باید تقویت بشه.زیاد اصرار بر بچه ندارن می‌گفت دوتا بسه دیگه خدا نخواسته پسر داشته باشیم.حتی فرصتی مکمل برای خریدم یه برگش سیصد تومان.یهو غافلگیر شدیم یدونه هم نخورد.الان هم میگه میترسم دختر بشه همکاران همش بهم تیکه بندازم.میگه بچه هام برام عزیزم ولی حرف مردم رو نمیتونم تحمل کنم.نذر کرده

آره پسر دوست داره ولی خودش هم مظلومه کاری نداره.میدونه خودش باید تقویت بشه.زیاد اصرار بر بچه نداره می‌گفت دوتا بسه دیگه خدا نخواسته پسر داشته باشیم.حتی  مکمل براش خریدم یه برگش سیصد تومان.یهو غافلگیر شدیم یدونه هم نخورد.الان هم میگه میترسم دختر بشه همکارا همش بهم تیکه بندازن.میگه بچه هام برام عزیزن ولی حرف مردم رو نمیتونم تحمل کنم.نذر کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان