2777
2789
عنوان

بخندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 44 پست
تودخمل خوب وزرنگی بودی حتما😂😂😂

همیشه تلاش برای اول شدن حتی موقع کرونا 

ولی دیه از دبیرستان دور کنکور بودم معدل و مدرسه رو ول کردم

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ورشکست نشی سلطان😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

این خانم اسپانیایی انقدر موقع اقامتش توی ایران به بربری علاقمند شده که رفته این تتو رو زده

خودِ بربری هم هیچوقت فکر نمی‌کرد یه روزی به این جایگاه برسه!

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

هعیی من هیچ عکسی ندارم  

چطوورییی خوبی🤗

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

این خانم اسپانیایی انقدر موقع اقامتش توی ایران به بربری علاقمند شده که رفته این تتو رو زدهخودِ بربری ...

منم بربری دوست دارم🙈🙈🙈

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

هعیی من هیچ عکسی ندارم چطوورییی خوبی🤗

مرسی گلم توخوبی خوشگلم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

منم بربری دوست دارم🙈🙈🙈

منم😍

مرسی گلم توخوبی خوشگلم

سردرد دارم 

حالم بدهه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز