2777
2789
عنوان

ضدآفتاب چی خووبه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست
من سی گل میزنمخیلییی خوبهه حقیقتاهم رنگیش رو داشتم هم بدون رنگش هر دو تاش خیلی خوب بودن

واقعاا اخه منم گرفتم دوسه نفرگفتن خوب نیس استرس گرفتم

اینم عکسش

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی اگه مشگل مالی نداری لافارر بی رنگ بهترین گزینه هست .پوست رو خراب نمیکنه

بابا من اصن سردرنمیارم ازاینچیزا ک یهواتفاقی پیش اومدرفتم داروخانه گفتم ی ضدافتاب معرفی کن اونم اینودادگف خوبه🥲😑

واقعاا اخه منم گرفتم دوسه نفرگفتن خوب نیس استرس گرفتماینم عکسش

اینکه سی گل نیست 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
چراعزیزم ولی روش نوشته سی گل

سی گل من فرق داره ،این یه مدل دیگشه چنددگرفتی؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
سی گل من فرق داره ،این یه مدل دیگشه چنددگرفتی؟

نمیدونم عزیزم بایه شربت دیفن هیدرامین شد۲۴۰فککنم همون۲۰۰شد

نمیدونم عزیزم بایه شربت دیفن هیدرامین شد۲۴۰فککنم همون۲۰۰شد

اره این کرم ارزونه عزیزم

اره این کرم ارزونه عزیزم

ینی خوب نیس من اولین بارم بودمیخریدم سردرنمیوردم خانومه این ومعرفی کرد🥺

شماچندخریدید؟

ینی خوب نیس من اولین بارم بودمیخریدم سردرنمیوردم خانومه این ومعرفی کرد🥺شماچندخریدید؟

عزیزم منم اولیت باره ک می‌خرم ،تا الان ک برام بد نبوده 

صد و خوردی 

ن اتفاقا کرم بی ضرریه

عزیزم منم اولیت باره ک می‌خرم ،تا الان ک برام بد نبوده صد و خوردی ن اتفاقا کرم بی ضرریه

ممنونم عزیزم