2777
2789
خودکشی نه...واسه همبن میگم..نکنینما جون میدیم یه لحظه دیگه برگرده...ولی رفت بی اراده خودشحالا شما که ...

آخی عزیزم حتما براتون خیلی سخته 🥺

ولی خب خیلی از‌ما جوونا پول روانشناس هم نداریم که در مان شیم برای همین این راه درسته هزینه ای برای‌من نداره ولی خانواده ام چرا 

خیلی دو دلمم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخی عزیزم حتما براتون خیلی سخته 🥺ولی خب خیلی از‌ما جوونا پول روانشناس هم نداریم که در مان شیم برای ...

نمیدونم چیشده که به فکرشی...ولی نکن...نکن

بخدا هرثانیه به سرمه برم پیشش..خدا دوستش داشت بردش..باور کن زمان درستش برسه درست میشه همه چیز زندگیت درست میشه

مگه الکیه تموم کنی همه چیزو..نکن

تا حالا خدایی نکرده کسی رو دیدید که خودکشی کرده باشه؟ چطوری انجامش داده؟

من متأسفانه چند رو نفر رو دیدم. نمیگم چطور انجام دادن. ولی لطفا این کار رو نکن. علاوه بر این که احتمال خودکشی رو توی اطرافیانت بالا میبری زندگی اونایی که زنده هستن هم برای همیشه تغییر میکنه. من تجربه ش رو داشتم. با این که از نزدیکانم نبود تا مدتها بعدش حال روحیم به شدت بد بود. هنوز هم خوابش رو میبینم و یادش که میافتم تا مدتها آشفته هستم. همین الان با یادآوری ش دارم اشک میریزم. زندگی تو الان هرچقدر سخته با این کار فقط سختیش رو میندازی روی دوش بقیه. خیلی خیلی تحملش سخته. حتی نمیتونی فکرش رو بکنی.

نمیدونم چیشده که به فکرشی...ولی نکن...نکنبخدا هرثانیه به سرمه برم پیشش..خدا دوستش داشت بردش..باور کن ...

واقعا امیدوارم اوضاع به مرادم پیش بره ولی خب من ۵ ساله درگیرشم دیگه امید یجایی کم میاره ...

واقعا امیدوارم اوضاع به مرادم پیش بره ولی خب من ۵ ساله درگیرشم دیگه امید یجایی کم میاره ...

همه نابود میشن...بخدا نابود میشن..نکن

فقط پس سرمه چرا اون باید میرفت...تو نکن اینکارو تو این فکرو برای بقیه نیار..بخدا هیچی درست نمیشه با خودکشی...نمیشه

آخیی😭 نمیدونستم انقدر تو اطرافیان تاثیر میگذاره😪

آخه من مامان بابای خونسردی دارم . بابام حتی زمان مرگ مادرش یه قطره اشک هم نریخت خیلی هم خونسرد به زندگیش ادامه داد دیگه منکه دخترشم نباید ناراحت بشه

همه نابود میشن...بخدا نابود میشن..نکنفقط پس سرمه چرا اون باید میرفت...تو نکن اینکارو تو این فکرو برا ...

دنبال بهونه ام که اینکارو انجام ندم ولی هی‌میاد سراغم‌ نمیدونم چیکار کنم😭

آخه من مامان بابای خونسردی دارم . بابام حتی زمان مرگ مادرش یه قطره اشک هم نریخت خیلی هم خونسرد به زن ...

فکر میکنی...همش فکره...باباش داره دق میکنه...ماام داریم دق میکنیم...تو نمیدونی چه بلایی سره بقیه میاد...نکن

دنبال بهونه ام که اینکارو انجام ندم ولی هی‌میاد سراغم‌ نمیدونم چیکار کنم😭

مارو ببین چطور دق داد...فکر کن بقیه ام همینجوری دق کنن...تازه تو دست خودته این ظلم رو نکن