2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسم دارم ینی با بوی اسفند خفه میشم نمیتونم خوب استشمام کنم مثلن وقتی تو مدرسه حالم بد میشه و اسپری میزنم دوستام میگن اوووو فلانی تو آسم دارییییی ولی برای من یچیز کاملا عادیه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اخیییی عزیزم،بهشون اهمیت نده

❤️

ن گلم واسه من اصن چیز خاصی نیست ک انقد شلوغش میکنن

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اره رفلاکس شدید دارم زیاد خودمو درگیرش نمیکنم

منم انحراف ستون فقرات دارم ولی خیلی تو فکرشم کلا افسردم کرده هیچکدوم از کارای موردعلاقمو انجام نمیدم:)افسرده افسرده

خیلی خوبه که باهاش کنار اومدی عزیزم ولی من هنوز نتونستم با مشکلم کنار بیام:)

میشه بپرسم چ مشکلی؟؟

منم انحراف ستون فقرات دارم ولی خیلی تو فکرشم کلا افسردم کرده هیچکدوم از کارای موردعلاقمو انجام نمیدم ...

اصلا بهش فک نکن خدایی نکرده مریضی دیگه نگیری باز از حرص و جوش خوردن

من اینقدر دردای شدیدی دارم ولی اهمیت نمیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
میشه بپرسم چ مشکلی؟؟

انحراف ستون فقرات دارم تو نت یه سرچ بزنی متوجه میشی،نمیدونم میتونی درکم کنی یا نه ولی خب تمام خوشیامو گرفته و خیلی میترسم که پیشرفت کنه منی که قبلا شاد ترین عضو خانواده بودم الان نه کارای موردعلاقمو انجام میدم و نه هیچ چیز دیگه ای تبدیل شدم به یه آدم افسرده تو سن ۱۸ سالگی:)🥲

اصلا بهش فک نکن خدایی نکرده مریضی دیگه نگیری باز از حرص و جوش خوردنمن اینقدر دردای شدیدی دارم ولی اه ...

باور کن روزم باهاش شروع میشه شبم باهاش تموم میشه 

نه فیلمی نه کتابی نه تابستونی و نه هیچی:)من حتی دوماهه بازار نرفتم باورت میشه؟درحالی که همسنام همش بیرونن🥲

انحراف ستون فقرات دارم تو نت یه سرچ بزنی متوجه میشی،نمیدونم میتونی درکم کنی یا نه ولی خب تمام خوشیام ...

عزیزم ناراحت نباش دورت بگردممم

اتفاقا همسنیم ؛))🫂

ب این فکر کن هستن کسایی ک همسن ما شایدم کویچکترن ک مشکلات خیلی بدتری دارن و قطه امید کردن حتی نمیتونن راه برن یا ببینن

عموی من از ۱۵ سالگی نابینا شد همه آینده ش ب فنا رفت ولی بازم امید داره ک خوب بشه الان ک ۴۵ سالشه ن هنوز ازدواج کرده ن شغلی ن چیزی!!

اینم بگم ک تعادل هم نداره خوب روی پاهاش وایسته🥲

اینا رو میبینی باید خداروشکر کنی همینکه میتونی گوشی ذستت بگیری و..))