2777
2789
جدی!!

آره

از نظرم یه آدم به تفریح نیاز داره برحال... بحث ترجیح دادن نیست

این مورد هم از طرف پارتنرم پیش اومده هم از طرف من

البته که بهتره قبلش بهم خبر بدیم و بعد گم و گور شیم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آرهاز نظرم یه آدم به تفریح نیاز داره برحال... بحث ترجیح دادن نیستاین مورد هم از طرف پارتنرم پیش اومد ...

میدونی از چی میسوزم از اینکه حای یه خبرم نداد ک دارم میرم یه قبرستونی معلوم نیس کی بیام ولی دیروز رفت تا شب 

شبم اومد دروغ گف حالم خوب نبوده فلان بوده بعدش گندش دراومد

میدونی از چی میسوزم از اینکه حای یه خبرم نداد ک دارم میرم یه قبرستونی معلوم نیس کی بیام ولی دیروز رف ...

در اون شرایط باشم هم ناراحت میشم

هم قهر میکنم

هم قبل قهر کردن میزنم عقیمش میکنم

مرتیکه سگ

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
در اون شرایط باشم هم ناراحت میشمهم قهر میکنمهم قبل قهر کردن میزنم عقیمش میکنممرتیکه سگ

الان صبح میگ من میگفتم نمیذاشتی ترسیدم بگم 

الانم دوباره نمیدونم کدوم قبرستونی رفت:)))

نه بابا چه خوشبحالی همو دوس داریما ولی همیشه بحث و دعوا داریم عصاب برامون نمونده 😐🤦🏻‍♀️

مهم اینه دوست داره....

اون حتی دوسم نداره براش مهم نیستم رفیقاش اولویتشن خانوادش اولویتشن کارش اولویتشه 

شاید اخری من باشم

نمیزاره تنهاش بزارم:)بزور تهدید نگهم داشته

فک کنم وضعیتتون مثل من و اکسمه

اونم از رفتارش معلوم بود دوسم نداری ولی قهر که میکردیمم میومد منت کشی و آشتی و همش میگفت یه فرصت دیگه بهم بده ولی باور کن اینجور آدما فقط برا در کردن وقتشون مارو می‌خوان مطمعن باش هیچ وقت قصدش برای داشتنت جدی نیست کسی که بدون با رفیقاش از تو براش مهمتره ارزش دل بستن ندارن براش شرط خواستگاری بزار کسی که دوستت داره برا داشتنت تلاش می‌کنه اگه همش طفره رفت و خالی بست و وعده وعید الکی داد بدون دوستت نداره فقط یه بازیچه ای توی زندگیش و بهتره هر چه زودتر خودتو نجات بدی وگر ن بیشتر از این ضربه میخوری

الان صبح میگ من میگفتم نمیذاشتی ترسیدم بگم الانم دوباره نمیدونم کدوم قبرستونی رفت:)))

وقتی می‌ره و خبر نمیده کجا می‌ره یعنی تو و نظراتت براش اهمیت چندانی ندارین مطمعن با سهیلی سریع به حرفام میرسی

فک کنم وضعیتتون مثل من و اکسمهاونم از رفتارش معلوم بود دوسم نداری ولی قهر که میکردیمم میومد منت کشی ...

دقیقا همینجوریه اخرشم ک دعوامون میشه میگم نمی خوامت بزور تهدید نگهم میداره 

مهم اینه دوست داره....اون حتی دوسم نداره براش مهم نیستم رفیقاش اولویتشن خانوادش اولویتشن کارش اولویت ...

اگه خانوادش بذارن 🤦🏻‍♀️

خب منم خودم حس میکنم اولویتش نیستم بارها بهش گفتم ولی میگه اشتباه می‌کنی

اسم عشقت ممده ؟ عشق منم ممده 😂🤦🏻‍♀️