استارتر منم گرفتارش بودم بدتر از شما هم گرفتار بودم ولی خودمو مشغول فعالیت بیرون کردم و گرمی جات نخوردم داستان و رمان و فیلم و سریال عاشقانه و حتی عکس و جمله و ... هیچی، ببینید هرچی که احساسات رو تحریک کنه سعی کردم حذف کنم احساسات تحریک بشه بعدش حس جن...ی تحریک میشه پس باید احساسات رو کنترل کرد باید فاصله اش رو کم کرد اگه دفعه اول ۲ روز بود دفعه بعدی بشه ۳ روز ، و توی این زنجیره اینقدر شکست و موفقیت اتفاق میوفته تا به چهل روز خود داری برسه، وقتی به قدرت چهل روز برسه کم کم حالتون و انرژیتون تغییر میکنه مطمئن باشید اگه تا ۳ ماه برسید سرحال میشید.
راز هایی داره یکی سعی کنید نماز بخونید به معنویات رو بیارید اولش خیلی خیلی خیلی سخته ولی بعد چندماه عادت میکنید،شاید معنویات خوشتون نیاد ولی یکی از عوامل مهم در نابود کردن این عادت بد معنویاته تجربه است که میگم
معنویت خیلی میتونه کمکتون کنه برای ترکش، راز بعدی اینه هرگز زیاد تنها نباشید هرگز... حتی درستونم ببرید جایی بخونید که چندتا آدم باشه، کتاب خونه هرجا که شد
راز بعدی ممنوع کردن سریال و کلیپ و فیلم و کتاب رمان عاشقانه است، خودتون رو با ورزش کردن مشغول کنید از باشگاه رفتن تا کلاس رزمی و... انرژی مازادتون تعدیل میشه ودر عوض بدنتون قوی تر میشه، روزی ۲ ساعت ورزش که کلاسش غروب ها باشه میتونه به خواب بهتر و صبح زودتر بیدارشدن برای کنکور خوندن کمک زیادی کنه و ۶ ساعت در هفته چیز زیادی نیست.
راز بعدی تغذیه است ، راز بعدی نگاهتونه. هرجایی نگاه نکنید هرچیزی نبینید چه توی مجازی چه واقعی
راز بعدی اینه:
تا خسته نشدید به رختخواب نروید،
تا خسته نشدید به رختخواب نروید،
تا خسته نشدید به رختخواب نروید
تا خسته نشدید به رختخواب نروید
راز بعدی همه راهکار هارو باهم انجام بدید و با امام زمان و خدا و حضرت خانم فاطمه صحبت کنید عین همین جملات رو تنها وضو گرفته روب قبله خودمونی بگید من این حس ... آزارم میده کمکم کنید بتونم کنارش بزارم تا وقتی ازدواج میکنم خودمو کنترل کنم...
مهمترین راز این پیام اینه،:, از روزی که این راهکار هارو باهم انجام بدید هرگز بلافاصله موفق نمیشوید بلکه پیشرفت میکنید همونطور که انسان در کار خوب پیشرفت میکنه در کار بعد هم ممکنه پیشرفت کنه، یعنی اگه خ ارض... پیشرفت کرده، باید جهت عکسش حرکت کرد یعنی روندش رو کم کرد
پس تا روندش کم نشه انتطار نداشته باشید برای همیشه از بین بره اما این انتظار رو داشته باشید که با ادامه دادن و جا نزدن حتما موفق میشید
امضا یکی که از شما بدتر مبتلا بود و بعد سال ها تونست چه شبایی که به خاطرش گریه کردم یا بدن درد گرفتم یا پرخاشگری کردم چه شبایی که ضعف و سرگیجه و فشارم افتاد، از خودم و همه چیز بدم میامد حس میکردم اضافه ام ، ببینید منم کشیدم خیلیا هم کشیدن وقتی منم تونستم وقتی هزاران هزار نفر دیگه تونستن توهم میتونی دختر خوب فقط بدون توی مسیر موفق شدن شکست یک چیز طبیعیه و ادامه دادنه که تورو بعد ده ها زمین خوردن، به خط پیروزی میرسونه منم برات دعا میکنم حتما خودتم حتما همه راهکار هار در نظر داشته باش