2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسه جنسی یه جنبه جسمانی داره یه جنبه روانی. جنبه جسمانیش راحت ارضا میشه ولی جنبه جسمانیش خیلی سخته بستگی به نوع رابطه زمان ،شکل،  رفتارای قبل رابط و... داره

با یه مشاور صحبت کن

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

اول میگم خوشم نمیاد اگه گوش نداد فقط سرسنگین میشم باهاش بعد نتیجه نداد میگم باشه ببین ولی منم میبینم بیخیالش میشم  طوری وانمود میکنم که منم میبینم بعد خودش میزاره کنار 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
اول میگم خوشم نمیاد اگه گوش نداد فقط سرسنگین میشم باهاش بعد نتیجه نداد میگم باشه ببین ولی منم میبینم ...

الان باهاش قهرم،قبلا خیلی گفتم که بدم میاد باز تکرار کرده،احساس میکنم بهش اعتماد ندارم دیگه

خدایا فقط تو فقط تو بعدا بچه هام
جالب اینجاس که کم براش نزاشتم اما بازم چشش سیر نیست انگار،گفتم برات متاسفم که دغدغت الان این چیزاس

من یه دوست داشتم که وقتی با شوهرش نگاه تلویزیون میکردن و یه زن می امد مرده سریع واکنش نشون میداد و خانم ش خیلی خیلی ناراحت میشد

یه مدت شد مثل خودش

وقتی تو ماهواره یه مرد نشون میداد خانمه سریع عکس العمل نشون میداد و از اندام مرد میگفت که به خورد شدن تلویزیون آخر ختم شد و دیگه شوهرش جرات نمیکنه اون بچه بازی ها رو تکرار کنه

من یه دوست داشتم که وقتی با شوهرش نگاه تلویزیون میکردن و یه زن می امد مرده سریع واکنش نشون میداد و خ ...

منم بهش گفتم تاالان نگاه نمیکردم دورو برم چه خبره از این به بعد منم میخام به مردای جذاب نگاه کنم دیگه میشم مثل خودت

منم بهش گفتم تاالان نگاه نمیکردم دورو برم چه خبره از این به بعد منم میخام به مردای جذاب نگاه کنم دیگ ...

عزیزم شما نباید دنبال تلافی و اینا باشی

وقتی این کارو انجام بده که خودش در حال انجام هست.همه مردا عاشق این هستن که خانم هاشون هر لحظه متفاوت تر از روز قبل باشن و شما بیشتر رو این کار کنی بهتره

منم بهش گفتم تاالان نگاه نمیکردم دورو برم چه خبره از این به بعد منم میخام به مردای جذاب نگاه کنم دیگ ...

چي گفت ؟ الان زنده اي ؟؟؟

دلم را كساني شكستند كه هرگز دلم به شكستن دلشان راضي نمي شد ...
عزیزم شما نباید دنبال تلافی و اینا باشی وقتی این کارو انجام بده که خودش در حال انجام هست.همه مردا ع ...

آخه برن لخت زنها چه تفاوتی توشه

اين چه حرفيه عزيزم اين جانورا(مردا) پاي زن لخت وسط بياد تار تاره موهاشونو با هم مقايسه ميكنن خخخخخخخ

دلم را كساني شكستند كه هرگز دلم به شكستن دلشان راضي نمي شد ...

هیچ و هیچ

تو رابطه جنسی مرد و زن هم اگه دقت کرده باشید فقط چند دقیقه اول اندام زن به چشم مرد میاد

بعدش مردها عاشق صداهای خانم شون و احساس شون هستن که با چه صدایی از زن خارج میشه