2789
عنوان

فنی کار

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 23 پست
خدا لعنتشون کنه اسم همه تعمیرکارا رم خراب کردن تو این گرونی وبدبختی اینجور مردمو اذیت میکنن و ضرر م ...

من صدبار به صاحب خونه گفتم یه آدم مطمین رو پیدا کنه، ولی....

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 
آدم خوش برخوردی بود، زنگ بزنم دوباره میاد که نگاه کنه. اما واقعا دیگه پول ندارم که بهش بدم، می‌خوام ...

آدم دلسوز با خوش برخورد تو صنف ما خیلی باهم فرق دارن اما شما بازم تماس بگیرین ببینم چی میشه  من اعتقاد دارم اگه تعمییر کار آدم سالمی باشه همون بار اول کارو درست وحسابی انجام میده که نه خودش پیش مشتری خراب بشه نه پولی که میبره واسه زن وبچه آه ونفرین پشتش باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم دلسوز با خوش برخورد تو صنف ما خیلی باهم فرق دارن اما شما بازم تماس بگیرین ببینم چی میشه من اعتق ...

دعا کنید پولم برگرده یا حداقل خرج اضافی نذاره رو دستم. آرزوی مرگ دارم الان

من صدبار به صاحب خونه گفتم یه آدم مطمین رو پیدا کنه، ولی....

صاحب خونه...کلمه سنگین و نچسب ومزخرفیه ازش متنفرم آرزومه ۶ر چه زودتر خونمون تموم شه راحت شم از دست صاحبخونه ها

دعا کنید پولم برگرده یا حداقل خرج اضافی نذاره رو دستم. آرزوی مرگ دارم الان

انشالله که برمیگرده اینقدر غمگین هم نباشین اگه همیشه این افکار منفی رو داشته باشین خود به خود همه کارتون بهم میریزه  وهرچه گرفتاریه به سمتتون جاری میشه 

انشالله که برمیگرده اینقدر غمگین هم نباشین اگه همیشه این افکار منفی رو داشته باشین خود به خود همه کا ...

آخه دو ساله اجاره نشین هستم و هر دوسال، تابستون رو سر این کولر لعنتی کلافه شدم. اونم واسه منی که این همه مراقب خونه هستم. دیروز توی گرمای بعدازظهر پختم تا ۵۰۰ تومن دربیارم.....

خدا خیرشون نده پولو با چه مصیبتی مردم درمیارن  بعد اینا میان مثل آب خوردن میگیرنش میرن بخدا من هر جا رفتم احساس کردم  طرف نداره یا که گیره بخدا بارها دستمزدمو نگرفتم در عوضش خدا پشت سر هم مشتری می‌فرسته تلافی در میاد 

خدا خیرشون نده پولو با چه مصیبتی مردم درمیارن بعد اینا میان مثل آب خوردن میگیرنش میرن بخدا من هر جا ...

واقعا ممنون شما هستم اگر بپرسید آیا جزو اتحادیه هستن یا خیر؟ اونهایی که اینترنتی میان!

واقعا ممنون شما هستم اگر بپرسید آیا جزو اتحادیه هستن یا خیر؟ اونهایی که اینترنتی میان!

سلام لطفا با این شماره تماس بگیرین و۳ رو بزنید ماجرا رو توضیح  بدین اسم  تعمیر کاری رو هم که اومده بگین ومبلغی  که گرفته  راهنماییتون میکنن 

02154536600