2777
2789
عنوان

چرا سینگلمپ

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست
ر‌ل ک صدردصد ن ولیی خب برام جای تعجبه و اینکه در مرحله افسردگی به سر میبرمم زندگیمو دارم نابود میکن ...

دختر خوب تاپیکاتو دیدم داری خودت رو واسه کسی که فدا میکنی که اصلا دوست نداره

خوشگل من عزیزم ولش کن به زیباییت فکر کن به ایندت به پیشرفتت به مستقل شدنت به درس خوندنت به لبخند پدر ومادرت بعد موفقیتت گور پدر اون اگه دوستت داشت اینکارو نمیکرد از قضا معلومه خیلی هم خوشگلی اصلا هم بهش توجه نکن

تو این سن که هر کی بخواد باهات دوست شه فقط واس هوس و میل خودشهو اینکه پشت همون نگاه ها خیلی چیزای بد ...

:/// 

پپس اینایی ک به هم شماره میدن چین؟!:/ بعضیاشون با همم ازدواج میکنن 

همهه مردا هوس بازن؟ وقتی نیان جلو ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:/// پپس اینایی ک به هم شماره میدن چین؟!:/ بعضیاشون با همم ازدواج میکنن همهه مردا هوس بازن؟ وقتی نیا ...

خیلی از پسرا هوس بازن 

یکیش خود من 😔

خب اونا با هم آشنا میشن و با یه نگاه که نمیرن خیلی هاشون شماره بگیرن

تازه الان شما خودت رو نمیدونم ولی خیلی از دختر ها بری سمتشون تو رو به هیچ جاشون حساب نمیکنن

دختر خوب تاپیکاتو دیدم داری خودت رو واسه کسی که فدا میکنی که اصلا دوست ندارهخوشگل من عزیزم ولش کن به ...

ممنونمم ازت💚 

ارهه خبب.. ولیی این اذیتم میکنهه ک با اینکه ن با هم حرف میزنیمم ن چیزی.. ولی بخاطرش قید همه چیزا رو میزنمم .. 

دو روز دیگ با کسی هم باشم تا ی نیم نگا بکنه بهم همه چیزو بهم میزنمم:// ایناس ک اذیتم میکنههه .. 

ممنونمم ازت💚 ارهه خبب.. ولیی این اذیتم میکنهه ک با اینکه ن با هم حرف میزنیمم ن چیزی.. ولی بخاطرش قی ...

خب تو دختر خوبی هستی خوشگلی بنظرم افتخار نده اصلا بهش اون الان ببخشید فکر میکنه چه گوهیه که تو دنبالشی اصلا بهش اهمیت نده خوشگلم تو خیلی دختر خوبی هستی فقط مواظب خودت باش و پیشرفت کن بزار حسرتت رو بخورن نه لذتتو

دیگه اگه فقط نگاه میکنن و طور عاشقانه ای نیست و تاحالام هیچکسی نیومده جلو شاید داری اشتباه میزنی و ن ...

ن این منظورم نبود اصلا.. 

من معنی نگاه ها زد خوب میفهممم.. 

طرف دو ساعته داره نگاه میکنهه به خدا تنها دلیل مسخره کردنم این ک محو میشهه قشنگ بعد منمم خندم میگیرهه اینجوری ک چشاشم برق میزنهه جرر😂💔 

وگرنه شماره و این پیشنهادا واسه هر دختری ب اندازه موهای سرش بوده..

خب تو دختر خوبی هستی خوشگلی بنظرم افتخار نده اصلا بهش اون الان ببخشید فکر میکنه چه گوهیه که تو دنبال ...

نظر لطفتهه داداشم💚 

دقیقاا .. متاسفانه خیلیمم هولهه به کل رفیقام پیشنهاد دادهه💔 قبلنم بهم پیشنهاد داده بود اوکی شیم بعد ک من گفتم خوشم میاد ازت .. جوگیر شد 

دلم میخاد بهش بفهمونم ک دوسش ندارم‌‌ جوگیریش بیاد پایین.. ولی گم و گوره ی مدتهه