2777
2789
عنوان

همسر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 28 پست

تجربه من اینه که سعی نکن بیش ازاندازه قوی باشی اینطوری ازت توقع های زیاد باکمک کم دارن بلایی که من سرخودم آوردم حتی اگه بمیرمم دیگه هیچکی حتی مامانم یه لیوان آب بهم نیمدن چون همیشه خودم ازپس کارام براومدم فکر میکنن اینکارم میتونم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقد نخوردم نپوشیدم خسیسی کردم شوهرم بجایی برسه از اول هم گفتم خوب خونواده اش بدن نمیدن کمک نمیکنن اشکال نداره من میشم همه کس شوهرم اما وقتی شوهرم یه پله شرایطش بهتر شد رفت چسبید به خونواده اش یادش رفت زن و بچه ای داشته چه بدبختیا و گشنگیایی که نکشیدن تا یکم آدم شده

من انقد نخوردم نپوشیدم خسیسی کردم شوهرم بجایی برسه از اول هم گفتم خوب خونواده اش بدن نمیدن کمک نمیکن ...

اونموقع که تازه ازدواج کرده بودیم فکرش روهم نمیکردم شوهرم کارایی که الان کرده رو باهام بکنه خدای من بود همه کاری براش کردم الان برگردم عقب میگم هیچ زنی از خودش برای شوهرش نزنه

هرچیزی ب اندازش خوبه

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

من بزرگترام میگفتن اول زندگی هرطور باشی تا اخرش همینی 

اگه یکسره بخوای مراعات کنی و خیلی از خودگذشتگی کنی بعدها دیگه توقع داره باد هوا بخوری اگه نیازت بگی زورش میاد و عمل نمیکنه و قدرتو نمیدونه.هرچی به اندازه خوبه نه خیلی خودت رو قوی نشون بده نه خیلی ضعیف 

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند