2777
2789
عنوان

رل نزنیدددددد❌

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست
جدی؟اره واقعا کاش بعضیا میفهمیدن تهش به نابودی خودشون ختم میشه...

اره 

ولی امیدوارم مث من سرشون ب سنگ بخوره.. 

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝
ما به دنیا اومدیم که همچیو تجربه کنیم نمیتونیم تا ابد خودمون رو حبس کنیم و حصار بکشیم دور خودمون یا ...

روند زندگی؟تجربه یعنی ضرر

چرا از تجربه های بقیه استفاده نمیکنین؟ینی چی باید تجربه کنیم مگه آدم بعد تجربه هر چیزی میتونه زخم روحشا التیام ببخشه؟؟تجربه به قیمت چی؟خراب شدن روح و روانم؟

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به دنیا اومدیم که همچیو تجربه کنیم نمیتونیم تا ابد خودمون رو حبس کنیم و حصار بکشیم دور خودمون یا ...

مخالفم بات عزیزم اینجوری هیچی از روح و روانت باقی نمیمونه اونی برندس ک نذاره هرکسی از احساسش سو استفاده کنه

تجربه هرچیزیم خوب نیست.. 

میشه برا منم دعا کنی عاقل بشم؟فراموشی بگیرم؟

حتما 

من نمیتونم با چنتا جمله احساستو عوض کنم چون هیچ جوره نمیشه ک اگه میشد واقعا هرکاری میکردم واست

فقط میتونم بگم ب خودت سخت نگیررر هیچییییی دائمی نیست همه چی در گذره شاید با خودت بگی س سال گذشت و فراموش نکردم ولی مطمئن باش خودت نخاستی ک فراموش کنی 

حتما من نمیتونم با چنتا جمله احساستو عوض کنم چون هیچ جوره نمیشه ک اگه میشد واقعا هرکاری میکردم واستف ...

اره درسته

ممنونم عزیزم که به فکری میدونی چجورم؟من کاملا باهاش کنار اومدم و خعلی کمتر ناراحت میشم اما گاهی با خودم میگم ماهییه بار گریه کردن برا این موضوع که اشکالی نداره...

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
روند زندگی؟تجربه یعنی ضررچرا از تجربه های بقیه استفاده نمیکنین؟ینی چی باید تجربه کنیم مگه آدم بعد تج ...

خب هر تجربه ای لزوما به شکست منجر نمیشه این یه واقعیته. 

تراپیستم یه بار گفت هر رشدی با از دست دادن شروع میشه و از دست دادنم دردناکه!

چه بسا از همسری که ۲۰ ساله داری باهاش زندگی میکنی جدا شی در اون صورت هم نمیشه همه رو از ازدواج منع کرد که چون شایددد یه روزی شوهرت ازت جدا بشه و تو قراره دلت بشکنه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

اره درستهممنونم عزیزم که به فکری میدونی چجورم؟من کاملا باهاش کنار اومدم و خعلی کمتر ناراحت میشم اما ...

اتفاقا دیگه باید ب خودت بیای مدام با خودت تکرار کن ارزش نداشته ک بخام براش گریه کنم ب خودت توجه کن بشین با خودت حرف بزن حتی شده همین الان از خودت بپرس چقد بهش ظلم کردی از خودت معذرت خواهی کن و ب خودت قول بده ک تکرار نشه ببین ادم وقتی با خودش حرف میزنه چ احساس عجیبی داره؟ حتی ممکنه بغض کنی 

اگه بغض کردی بدون ک خیلی خودتو اذیت کردی🙂