2777
2789
عنوان

جامون تو رابطه عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 22 پست

نباید انقدر بهش کادو می‌دادی وقتی اون نداده

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید انقدر بهش کادو می‌دادی وقتی اون نداده

باور کن الانم مشکلم کادو ندادنش نیست

مشکلم اینه که واقعا انقد نکرده خجالت میکشم الان

میگم کاش الانم نمیکرد

هربار با بدبختی جور کردماز خودم زدم براش

خب زیاده روی کردی.اخه چرا وقتی اون چیزی برات نمیخره تو‌پا میشی این همه خرج میکنی براش! بزار اون خرج کنه اونم برات بخرع

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
بنظرم یکم بهش فضا بده اینطوری که تو رگباری محبت میکنی فضایی برای مجبت کردن اون نزاشتی

آخه من واقعا دلی انجام می‌دادم

اولین بارییم هست که کلا به این موضوع فکر کردم

گل گرفتی بردی در خونشون سورپرایز؟؟خدایا من چرا این نسل جدید رو درک نمیکنم

آخه مسئله فقط نسل جدیدنیست کلا الان همه گیرشده اینجورچیزا!!! تواین چنوقت چندتایی بله برون و جشن نامزدی رفتیم بخدا خانواده دختر بحدی ازهرلحظ تابلو به پسر باج میدن و حلوا حلواش میکنن که حال آدم بهم میخوره!!! آخه این کاراچیه !من خودم یه پسر دارم ولی بخدا دارن پسرا رو دختر و خانواده دختر پررو میکنن !!!

آخه من واقعا دلی انجام می‌دادماولین بارییم هست که کلا به این موضوع فکر کردم

من یک مدتی هر روز صبح به همسرم زنگ میزدم بعد عادت شده بود دیگه فقط من زنگ میزدم یکسری بهش گفتم چرا بهم زنگ نمیزنی گفت چون میدونم تو زنگ میزنی