2777
2789
عنوان

الان مبلمان چه مدلایی مد هس

| مشاهده متن کامل بحث + 3730 بازدید | 51 پست
خیلی گرون نیس خواهرم خریده ۴۵ قسطی کابینتاتون چه مدلیه؟ لوستر دارین ؟ مدل کلاسیکه یا مدرن؟

کابینتا ام دی اف ساده اره لوستر میذاریم

کلاسیک

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کابینتا ام دی اف ساده اره لوستر میذاریمکلاسیک

ببین اگه کابینتات ام دی اف ساده س لوستر رو هم ساده و مدرن بگیر مبل هم در سبک مینیمال و کاغذ دیواری و رنگ هم ساده باشه  ولی اگه کابینت ممبران یا نئو کلاسیک داری باید بثیه چیدمانت هم با اون هماهنگی داشته باشه . 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

البته قبل عید خریده

اها درسته

الان اونقدر گرون شده که دوسال پیش سوال کردم اگر بخوام پارچه مبلامو عوض کنم چند میشه که گفتن ۱۵ الی ۲۰ تومن😐

درصورتیکه من چندسال پیش خود مبلامو ۲۲ تومن گرفتم🤣

الان واقعا مبل خریدن خیلی گرون درمیاد

تازه اون خوشگلاش که ۱۵۰ تومن و ۲۰۰ تومنه

احتمالا کلاسیک باشه

خب مگه نمیگی خونت کوچیکه این سبک مناسب خونه های خیلی بزرگه اگه سبکت رو کلاسیک بگیری باید خونت رو شلوغ کنی که تو خونه ی کوچیک اصلا جالب نمیشه یا مدرن انتخاب کن یا مینمال یا نهایتا نئوکلاسیک ، بعد تمام آیتم های خونت رو طبق همون سبک بساز از سقف و کابینت گرفته تا لوازم 

اها درستهالان اونقدر گرون شده که دوسال پیش سوال کردم اگر بخوام پارچه مبلامو عوض کنم چند میشه که گفتن ...

من ۶ ساله مبلامو عوض نکردم راحتی ساده س ۶ سال پیش خریدم ۵ تومن ازشونم راضین نه پارچه ش جمع شده نه شل و وارفته شده دو سه بار هم اومدن شستنش اصلا فومش نخوابیده پارچه شم جمع نشده تا بزرگ شدن بچه ها هم نمیخوام عوضشون کنم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

خیلی گرون نیس خواهرم خریده ۴۵ قسطی کابینتاتون چه مدلیه؟ لوستر دارین ؟ مدل کلاسیکه یا مدرن؟

مطمینی 45 

من پارسال شهریور خریدم 85

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من ۶ ساله مبلامو عوض نکردم راحتی ساده س ۶ سال پیش خریدم ۵ تومن ازشونم راضین نه پارچه ش جمع شده نه شل ...

فومش چه نوعی بود؟؟

مال من افتضاح شده

الان چن جا می رفتم یکی میگفت اسفنج نمیدونم چی چی خوبه

یکی میگفت فوم سرد تزریقی تسمه نمیدونم فلان

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺