2777
2789

چجوری بهتون بگم ما الان از یکسال بیشتره که عقدیم پدرشوهرم از همون روز اول پول وام همسرمو گرفت هرچی پول داشت ازش گرفت که براش زمین بخره حتی طلاهایی که من از خونه پدرم آوردمم فروخت چون بابت زمینا چک از آقام داده بود بدهی بالا آوردیم اونم ن زمینتی مسکونی دوتا زمین خالی بدون مدرک زمین کشاورزی 

همسرم تصمیم گرفته یکی از زمینارو درست کنه که لااقل خونه باغ داشته باشه امروز صحبت شد پدرشوهرم پرو پرو گفت من ب این سن نرسیدم خونه باغی نداشتم این خون باغ ازمنه الان به خاک سیاه که نشوندنمون هچ همونیم ک داریم میخا ازمون بگیره اینم بگن پدرشوهرم تریاک فروشه چندوقت پیش ۷۰ میلیون بدهی بالا آورد همسرم رفت ۱۰۰ میلیون قسط برداشت که بدهیشو بده و قرار بود خودش قسطاشو بپردازه اما اینکارو نکرد افتاد گردن همسرمن حتی ۵ میلیونم سربرج برامون نمیمونه که ی خونه اجاره کنیم

همسرم میگه بالای خونه پدرم خونه می‌سازم بنظرم اگه اینکارو کنه پدرش دوروز دیگه میگه خونه ی منه ینی مثل روز برام روشنه حتی ماشین همسرمم ازش گرف و ماشین خودشو بابت بدهیاش فروخت الان ماشینمون شده ی آهن کانه همجاش خرابه چون هم همسرم باهاش میره سرکار هم پدرشوهرم هی باهاش میره اینور اونور

دیگه خسته شدم بنظرتون به همسرم بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه وقيح 

شما خونه زندگي دار نميشين مگه با اين ادم قطع ارتباط كنين 

به جاي اينكه دست شما رو بگيره. كمك به جوونا كنه، نصيحت كنه و راهنمايي كنه از شما دزدي و كلاهبرداري ميكنه ! چه زشت 

يا قطع ارتباط كنين يا كلا جدا شو تا پير نشدي اين خانواده پير و أفسردت ميكنه 

همیرم چک داشت اگه برگشت می‌خورد از سرکارشم مینداختنش بیرون مجبور شدیم

چند گرم بود؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم