2777
2789
عنوان

گرفتن سفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دادخواست بزنن براش 20 م تا سال دیگه چند برابر میشه حتما بابت حسن نیت کار بنویسی

خیلی ها نمی‌نویسن...حسن کار هم بنویسن از کجا معلوم تو حسن کارها رو انجام دادی..طرف می‌تونه بگه کارهارو خوب‌انجام نداده ناراضی ام.کلا سفته یعنی‌اذیت کارمند

خیلی ها نمی‌نویسن...حسن کار هم بنویسن از کجا معلوم تو حسن کارها رو انجام دادی..طرف می‌تونه بگه کارها ...

باید مدرکی برای اثبات این ادعا باشه در غیراینصورت همه میتونن ادعا کنن

باید مدرکی برای اثبات این ادعا باشه در غیراینصورت همه میتونن ادعا کنن

کسی که سفته دستشه ادعای انرمال هم‌می تونه بکنه.مثلا بهم گفتن بابت حفظ حریم اطلاعات ما باید سفته بدی...که اطلاعات رو به کسی ندی...خب اگه اطلاعات از یه همکار دیگه هم لو‌رفت .کارفرما ندونسته شاید با من بد باشه بره سفته رو بزاره اجرا...در کل چیز خوبی نیست

کسی که سفته دستشه ادعای انرمال هم‌می تونه بکنه.مثلا بهم گفتن بابت حفظ حریم اطلاعات ما باید سفته بدی. ...

ددر کل باید برای هر ادعایی مدارک محکمه پسند ارائه کرد 

سفته مثل چک روز میمونه بذارن اجرا درجا باید پرداخت شهطبق قانون جدید هم هیچ کارفرمایی حق گرفتن سفته ب ...

برای پرداخت قسط میخام ضمانت بزارم اونم حسن انجام کار میخوره ؟ یا ضمانت بابت پرداخت قسط

سفته گرفتن از سوی قانون‌کار .غیر قانونیه...هر جا بهم می‌گن منم‌می‌گم نمی‌دم بای.طرف می‌تونه اذیتت کن ...

واقعا سفته گرفتن غیر قانونیه؟؟ من هرجا میرم به بسمه الله سفته میخوان

دل من خسته از این رسم دعاها مردن...