2777
2789
عنوان

شکمم کوچیکه 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 39 پست

عزززیزم اصلا به اندازه شکم نیست

مهم اینه که دکترت بگه بچه سالمه وطبیعیه

اتفاقا اونایی که باد میکنن و چاق میشن و شکمشون بزرگه بچه شون ریزه میزه میشه

خیلی خوبه که اندامت حفظ شده و فقط یکم شکم اوردی

بیشتر وزن گیری بچه هم از ماه ۷ شروع میشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
دختر دایی ات چه جوری بود یعنی؟  منو هر کی می بینه میگه حامله ها هم حامله های قدیم 😓

نه بابا چیز عجیبی نیست. خودش که از اول خیلی لاغر بود تو اواخر بارداری شکمش معلوم بود اما هر کس میدید میتونست اینجوریم برداشت کنه که مثلا چاق شده یا ماه 5 هست.

پاهاشم ورم کرده بود اما شکمش تابلو نبود با اینکه ماه آخر بود. ماه های پنج و شیش که ما اصلا نفهمیدیم خودش گفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نگران نباش اتفاقا به نظرم اونایی که لاغرترن بچشون تپل تر میشه. خواهرشوهرمن فوق العاده لاغر بو ...

وای خدا از دهنت بشنوه فقط بچه ام نارس یا چه می دونم خیلی کوچیک نباشه و سالم باشه 😢

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
عزززیزم اصلا به اندازه شکم نیست مهم اینه که دکترت بگه بچه سالمه وطبیعیه اتفاقا اونایی که باد میکنن ...

ممنون از دلگرمی تون.  چند بار خواستم تاپیک بزنم هی گفتم نکنه نی نی سایتی ها بهم بخندن

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
شصت و یک کیلو بودم عزیزم الان شصت وپنج شدم ولی این شکم منو می ترسونه

خب قشنگ معلومه وزن زیادی اضافه نکردی و نی نی از مواد غذایی نهایت استفاده رو میکنه 😀

من خالم تو ماه دوم 5 کیلو اضافه کرد حالا خودت تا آخرش برو ببین چه یلی شده بود. ولی بچه اونم سه کیلو و خورده ای بود

ممنون از دلگرمی تون.  چند بار خواستم تاپیک بزنم هی گفتم نکنه نی نی سایتی ها بهم بخندن

تاپیک شکم تو بارداری زیاد زده میشه 

اکثرا نگران میشن مثل شما

ولی وقتی خدا رو شکر بچه سالمه و دکتر هم گفته دیگه نگران نباش

عزیزم ربطی نداره شاید بچه توپهلوهات میره یا میره تو لگنت منم شکنن کوچیکه ولی تو سونو دکتر گفت بچت اضافه وزنم داره اصلا ربطی نداره عزیزم

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
نغمه جون خوبی هنوز استراحتی گل دخترت چطوره؟!😉🤗

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر😊

آره استراحتم ولی گاهی یکم راه میرم تو خونه. هفته دیگه نوبت دکترمه، دعا کن واسم خانومی

نی نی تو خوبه؟😍

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر😊 آره استراحتم ولی گاهی یکم راه میرم تو خونه. هفته دیگه نوبت دکترمه، دعا ...

عزززیزم خدارو شکر پس.ان شالله بری دکتر و خیالت راحته راحت بشه

نی نی م خوبه دست بوسه خاله جونش

بهناز جون الان کسی منو ببینه با مانتو زیاد متوجه نمیشه باردارم.  هر مهمونی که میرم میگن این چه ...

عزیزم من تا ماه ۵ اصلا معلوم نبود شکمم ماه آخر یه ماما تو بیمارستان لاله دل درد داشتم رفتم تو دلمو خالی کرد که بچه ات ریزه رفتم بعدش پیش دکترم گفت بی خود کرده همچین حرفی زده روز زایمان همه با تعجب نگام می کردن که مطمئنی وقته زایمانته😁😁😁😁😁ولی پسرم سالم خوب بود با وزن ۳ کیلو و ده گرم😊😊😊😊😊 اصلا خودتو نگران نکن