2777
2789
عنوان

رمان و کتاب📚📝📖

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 17 پست
میشه چندتا از کتابایی که خوندین و دوست داشتین و بهم معرفی کنین

من عاشق فلسفه ام

برای شروع دنیای سوفی اثر یوستین گردر عالیه

این کتاب برترین کتاب فلسفی هستش و اتفاقا پربارترین

کتاب روانشناسی هم میتونم به هنر ظریف بی خیالی اثر مارک منسون اشاره کنم

البته بستگی داره دغدغه روحی و روانی شما چی باشه؛ من خودم بخاطر زیادی اهمیت دادن و نشخوار فکری این کتاب رو خوندم.

میتونید متناسب با نیازتون سراغ کتاب های روانشناسی برید.

اگه تونستید حتما با یه فرد حاذق از خانواده یا اطرافیان راجب خودتون و روحیاتتون بپرسید.

شناخت خودتون برای پیدا کردن کتاب هایی متناسب با روحیات و نیازتون ضروریه.

دنیای کتاب ها خیلی وسیعه و شما باید متناسب با علاقه و نیازتون گلچین کنید.

اگه به لیستشون هم نیاز داشتید میتونید هر سبکی که میخواید رو توی گوگل سرچ کنید؛ ولی لازمه انتخاب کتاب شناخت خودتونه.

خیلی از آدما صرفا بخاطر اینکه مطالعه کنن کتاب میخونن ولی اون کسی برنده اس که بتونه گره ای از مشکلاتش رو هم باز کنه.

موفق باشید  

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇کاربری حذف شده---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

من عاشق فلسفه امبرای شروع دنیای سوفی اثر یوستین گردر عالیهاین کتاب برترین کتاب فلسفی هستش و اتفاقا پ ...

من خودمم کتاب خیلی خوندم سلیقم دستمه که چی دوست دارم بیشتر  کتابای کلاسیک جنایی روانشناسی و اجتماعی میخونم

حقیقتا تا الان کتاب فلسفی نخوندم ولی بدم نمیاد امتحانش کنم 

ممنونم از راهنماییتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم کتاب خیلی خوندم سلیقم دستمه که چی دوست دارم بیشتر کتابای کلاسیک جنایی روانشناسی و اجتماعی ...

فلسفه یه جور چالش ذهنیه

برای وارد شدن به دنیای فلسفه، باید به ذهنتون کفشای آهنی بپوشونید

امیدوارم خوشتون بیاد  

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇کاربری حذف شده---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.