2777
2789
تا چند وقت ادامه داشت؟ چه حالت‌هایی داشتیبابام یک ماهه بیشتر گرفته و روز به روز حالش بدتر میشهبجای ا ...

ببین من تو زمان سخت زندگیم بودم و یهو روی ران پام یک محدوده اندازه کفت دست قرمز شد و میخارید و درد میکرد و اینا و رفتم اول متخصص پوست و دید و گفت این زونا هست و ادمهای بزرگ که قبلا ابله مرغان گرفتن ویروسش غیر فعال در بدن هست و وقتی سیستم ایمنی بیاد پایین فعال میشه و اینجوری میشه و اسمش زوناست و گفت باید دوره اش تموم بشه و فقط گفت سیستم ایمنی رو ببرم بالا و جوش و غصه نداشته باشم و استرس نداشته باشم و همین

منم دو هفته زیاد درگیرش بودم و بعدش کم کم کم شد و وقتی شدید بود حتی شلوار رو نمیتونستم راحت تحمل کنم و به مرور خوب شد و الانم یکم اثرش رو پام محو مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز میخام ختم زیارت عاشورا شروع نم چرا خوب نمیشه دیگه😭پشت درد و شکم درد از داخل هم داشت؟ تازه باب ...

نه فقط همون پشتش که زخم بود درد میکرد 

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام بهتر میشن

دکتر چی میگه؟ 

تا چند وقت اذیت بود‌؟ آخه بابام پشت درد شدید، شکم درد همه جاش درد میکنه چرا خوب میشه دیگه😭

تا خوب شدن که جای زخمش بره حدودا دوماه طول کشید. اثر زخم ها هست هنوز ولی چون پشتش زیاد زده بود نمیتونست به پشت بخوابه. گاهی تو خواب غلت می زد و لباس به زخمش میچسبد و خیلی درد داشت. 

نه فقط همون پشتش که زخم بود درد میکرد ان شاء الله به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام بهتر میشندکتر چی میگه ...

دکتر عمومی رفته فقط، رفت سونو داد واسه ورم، معلوم نشد چیه این ورم و درد، حالا میگه برم تهران، بااینکه تحملش زیاده دیگه نمیتونه تحمل کنه ی ماهه رو جاس و هروز درد

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
تا خوب شدن که جای زخمش بره حدودا دوماه طول کشید. اثر زخم ها هست هنوز ولی چون پشتش زیاد زده بود نمیتو ...

یعنی پشتش درد میکرد و شکمش؟ کار به زخما ندارم

حتما سیستم ایمنیشون خیلی پایینه یا بخاطر سنشون هست وگرنه نباید اینقدر شدید میبودحتما به یک دکتر خوب ...

ای خدا

دکتر عمومی رفته فقط، رفت سونو داد واسه ورم، معلوم نشد چیه این ورم و درد، حالا میگه برم تهران، بااینک ...

من مامانم متخصص عفونی رفتن

اون همسایه مون علایم نمیدونم ولی مغازه داشت همیشه دکمه های پیراهنش باز بود من از نزدیک ندیدم بقیه میگفتن