2777
2789
عنوان

بیایید بگین بنظرتون من خیلی حساسم یا واقعا رفتار طرف غیرقابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست
شاید میدونه خواهرش حسوده داره پیشگیری میکنهحالا اینکه گهگداری چیزی براش بخره زیاد مهم نیست اما اینکه ...

اره حتما بهش گفتم میگه نه باید بیاد تاحالا جایی نرفته فلان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اع بگم بهشمیگه من خواهرم یگونه تنهاست توخونه باید ببرمش اینور اونور به جزمن کسیو نداره در صورتی خواه ...

بببییبن مستقیم نگو خواهرتو ول کن چون خانواده خیلی عزیزه مثلا بهش بگو الان که میخوایم بریم سفر دوست دارم خودمون دوتایی باشیم باهم راجع به خودمون حرف بزنیم یا یه چیزی واست میخره واسه اونم میخره بگو من دوست دارم کادوی من تک باشه یا بگو شاید خواهرت دوست نداره هرچی واسه من میخری عینشو به اونم بدی  و اون روز رو به من اختصاص بدی ولی خودت مثلا واسه روز دختر پیش قدم شو واسه خواهرش باهم کادو بخرید یا گاهی خودت با خواهرش برو بیرون و دعوتش کن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

اره حتما بهش گفتم میگه نه باید بیاد تاحالا جایی نرفته فلان

این نرمال نیست، من باشم تا این رفتارو کنار نذاره باهاش جایی نمیرم. میگم برو با خواهرت دوراتو بزن هر وقت بزرگ شدی زن بگیر. حالا گاهی باهاتون یجا بیاد اوکیه نرمال اما اینکه همجا همراه شما باشه منطقی نیست. خود مادرشوهرت نباید اجازه بده

این نرمال نیست، من باشم تا این رفتارو کنار نذاره باهاش جایی نمیرم. میگم برو با خواهرت دوراتو بزن هر ...

همجا باهامونه حتی موقعی میخام برم آرایشگاه مادرشوهرمم از دخترو پسرش کم عقل تر تا دخترش میگه برم میگه برو برو

اره

عزیزم هم تو سنت کمه هم خواهر اون 

و اینکه ایشون برای خواهرش کادو میخوره مسئله ای نیست که تو رو ناراحت کنه چون خواهرش خیلی کم سنه شاید خیلی به هم وابسته هستن بنظرم بابتش ناراحت نباش 

فعلا مستقیم بهش نگو که دوست نداری خواهرش باهاتون بیرون بیاد وقتی دوتایی تنها هستید سعی کن بیشتر شیطنت کنی خوش اخلاق تر باشی که خودش بخواد بیشتر تنها باشید و از خواهرش نخواد که مدام باهاتون بیاد بیرون 

اگه در این صورت بازهم می‌گفت خواهرم بیاد و این حرفا

مستقیم بهش بگو که دوست دارم دوتایی باهم بریم بیرون