2821
2789
اگه صلاح باشه بهش میرسی نگران نباشخوبه و بهت فکر میکنهحسه دیگه تضمینی نیست بعضی وقتا درست🥲❤️

میشه بگی برمیگرده یا نهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای هرچی حس میکنی یگو.

غیر ممکن زمان میبره ...
مهربونی و اتفاقای خوبی در انتظارته مشکلاتی ک داشتی حل میشهاره موفق میشی و خیلیا حسرت میخورنکسیه ک دو ...

خیلی حرفات بهم انرژی دادن، میتونی جواب این سوالامو بگی؟ همسرم شغلش چیه؟ وضع مالیش خوبه؟ کی ازدواج میکنم؟ پدرم مخالفت نمیکنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاجی میشه به منم بگی برمیگرده یا نه؟هزار بار از اول گفتم....هرچی حس میکنی ازش بهم بگو

برمیگرده ولی زمان میبره رفتار خودتم تاثیر میزاره ک برگرده یا ن

حسش کمتر شده ولی هنوزم دوست داره ولی خودت باید اگه دوسش داری بهش بفهمونی ک برگرده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
منم میگی حس کراشم‌بهم ؟کی از دواج میکنم؟

حسش خیلی قوی نیست 

ممکنه ازدواج کنید ک تا ۵ ۶ سال دیگه مشخص میشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
سنتی زمانش کی؟

۲ ۳ سال دیگ

اگه صلاح باشه بهش میرسی نگران نباشخوبه و بهت فکر میکنهحسه دیگه تضمینی نیست بعضی وقتا درست🥲❤️

۶ ماه مجازی باهم بودیم خیلی کار بدی باهاش کردم نمیتونم بگم الان سه سال رفته پارسال بهش پیام دادم برگرد بلاکم کرد بعید بدونم دیگه برگرده ولی بازم امید دارم نمیدونم چرا 

خدا کنه حالش خوب باش 

مرسی گلم فقط یه چیز دیگه اختلاف سنیمون چقدره ؟ چطور باهاش اشنا میشم ؟

بین ۲ تا ۱۰ ساله

محیط بیرون یا سنتی

قدش متوسط رو ب بالاموهای مشکی یا جو گندمیهممکنه دماغش عملی باشهن لاغر لاغره ن چاق تقریبا اندامیهطی ه ...

@نیلان05 عزیزم شغل آقای ج حس می کنید چیه و چه شخصیت و رفتاری داره؟حس می کنید چه زمانی پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

دقیقا درست میگی😭 خیلی مغرورم اونم شک داره و ناراحته ولی چطور بهش بفهمونم؟

ب هیچی فکر نکن بهش پیام بده باهاش حرف بزن یا حضوری ببینش راجب ناراحتیاتون حرف بزنید و ازهم بخواین دیگه رفتارایی رو ک طرف مقابلتون دوس نداره تکرار نکنید