2821
2789
قدش متوسط رو ب بالاستموهای خرمایی => مشکی لاغر اندامه تقریبا (لاغر لاغر نیست توپره)سنشم تقریبا بی ...

قبول میشم امسال یه رشته خوب؟ 

دوستم داره؟بهم فکر میکنه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبول میشم امسال یه رشته خوب؟ دوستم داره؟بهم فکر میکنه؟

احتمالش هست ولی خیلی زیاد نیست سال بعد نتیجت بهتره

بعضی وقتا بهت فکر میکنه و ته دلش دوست داره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
شمام موهات مشکیه اندازشم متوسطقدت متوسطه رو ب بلندبینیت ب چهرت میاداندامتم روفرمه و تقریبا لاغرمهربو ...

میشه منم بگی 

من کی حاجت روا می شم ؟ 

کی عقد دارم ؟ 

اسمم الهه نیست ...وطنم ای شکوه پا برجا 💔
اوکی میشیم یانع

احتمالش زیاده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
احتمالش هست ولی خیلی زیاد نیست سال بعد نتیجت بهترهبعضی وقتا بهت فکر میکنه و ته دلش دوست داره

منم میشه بگی

دوستم داره؟کی بهم پیام میده؟رابطمون به ازدواج میکشه؟

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

چندسااال؟🤦🏼‍♀️یعنی چندسال دیگه برمیگرده؟مکه من تا اون موقع رو زمین میمونم

طی چند سال یعنی از همین امسال ممکنه تا ۲ سال دیگه

ولی بهش برنگرد چون بازم خیانت میکنه