2777
2789
میشه چندتا از نشانه هاتونو بگید؟

از اول جنین سمت راستم بود و اصلا سمت چپ نرفت در حدی که موقع سونو به پهلو میخوابیدم که ابن سیناهم این مسئله رو میگه

خیلی زرنگ شدم و بشدت گرمایی

ویارم به خنکی بود

در صورتیکع من قبلا ضعیف و سرمایی بودم

شکمم سمت راست بزرگ تر از چپ بود همین طور سینه هام

دیابت بارداری دارم

جفتم خلفی هست

نشانه وی تو چشمم پسر هست

علم طب فشاری که پف دست رو بررسی میکنه پسر هست

اصلا پف نکردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحفطش کنه۶هفته چندبودضربانش؟

قلبش خیلی دیر تشکیل شد اوایل قلب نداشت نمیدونم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
دقیقا منمحتی همه تستا ک گفتن انجام دادم نمک کلم جوش شیرین همش پسر بود ولی نینیم دختره

جوش شیرین که کف کرد حساااااااابی  من یه دختر و یه پسر دارم و این بارداریم شبیه پسرم بود ولی دختر شد

دقیقا منمحتی همه تستا ک گفتن انجام دادم نمک کلم جوش شیرین همش پسر بود ولی نینیم دختره

یه نخ باسوزن کف دستتون بگیریدببینیدبه کدوم سمت میادومیره.میگن سمت چهارانگشت بیادوبره پسره.سمت انگشت شصت دختره.ببینیم درسته.شماکه جنسیت معلومه

جوش شیرین که کف کرد حساااااااابی من یه دختر و یه پسر دارم و این بارداریم شبیه پسرم بود ولی دختر شد

وای😂یکی میگف با شوهرم دوتایی انجام دادیم مال شوهرم بیشتر کف کرد😐😂

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
جنسیت نی نی تون چیه

دختر ولی همه نشانه هام پسره

چندهفته؟

قبل از ان تی  

تازه ان تی به خواهرم گفت پسر که انومالی مشخص شد اشتباه بود و دختر بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ازپنیروگوشت خوشم میاد،ولواشک خیلی.ازبوی پیازومرغ بدم میاد.

مآل من تا ۱۸ هفتهه ۱۶۲بود و بعد ارز ۲۲ هفته  رسیده به ۱۴۰

پسره

ربطی نداره

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یه نخ باسوزن کف دستتون بگیریدببینیدبه کدوم سمت میادومیره.میگن سمت چهارانگشت بیادوبره پسره.سمت انگشت ...

اتفاقاااا

نمیدونم کدوم کاربر بود نوشته بود برام اینو

تاپیکامو ببینین هس

انجام دادم پسر بود

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️