2777
2789

هم اینجا هم اینستا پر شده ازین چس و ناله ها انگار ما حامله اشون کردیم 😐  . یکی بچه نمیخواست سه تا زایید جلوگیریش چی بود کاندوم . والا با اینکه زنم میترسم نزدیکتون بشم که یه وقت حامله نشید 😐

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همه.هم  اکثرا ناخواسته باردار شدن با هزار تا قرص و کان اصلا درک‌نمیکنم چطوری اینا حامله میشن من پنج ساله طبیعی جلوگیری میکنم اصلا باردار نشدم بعد پنج سال بچه خواستم باردارشدم الان باز یکساله طبیعی جلوگیری میکنم...

من خودم گلم کود بیارین

تا دخترا میترسن حامله شن تو این سایت وای بحال زنای شوهردار

تا الان اینا سومی هم ناخاسته حامله میشن 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

فشار اب زیاد بوده سوراخش کرده....دچار نشتی میشه😅😅

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

من میگم اتفاقا خود خ استه هم بوده منتها اینجوری میگن کسی سرزنششون نکنه برتی دومی و سومی البته همه هم دروغ نمیگن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز