درکل طرز فکر ها الان دیگه مثل قدیم نیست عوض شده
مثلا قبلا فلسفه کادو ازدواج کمک به زوج جوون برای شروع زندگی بود الان شده پول شامشون انگار میرن رستوران البته من واقعا به کسی خرده نمیگیرم توی خانواده خودمم هست چون شرایط اقتصادی جامعه خوب نیست مردم اینقدر مشکلات دارن که خودشون نیاز به کمک دارن و همینکه به قولی پول شامشون رو بدن هنرمندیه
اینکه عروسی بدون شام هم رایج بشه کار خوبیه حداقل از اون بار سنگین هزینه ها کم میکنه و خودش کمک کنندس اما الان تالارها اکثرشون بدون شام قبول نمیکنن سمت ما چون سودشون توی شام هست.
من اگه ازدواج کنم حتما شام میدم دلیلشم اینه که تعداد مهمون های من واقعا کمه یعنی از طرف خانواده عروس که ما بشیم دعوتی هامون ۴۰ نفرن😐 شاید فکر کنید به خاطر هزینس ولی اینجور نیس چون من عقیده دارم اون شب بهترین شب زندگیمه پس فقط فقط با کسایی شریک میشم که توی سخت ترین روزا تونستم روی کمکشون حساب باز کنم. حالا پیرپاتال های فامیل و هزارتا فامیل دور که آدم چندسالی یه بارم نمیبینه به درد کی میخورن😐 حداقل همون تعداد کم کسایی هستن که میدونم برای من ارزش قائلن لااقل لباس خوب میپوشن و آرایشگاه میرن و فیلم عروسیم قشنگ میشه😁
استارتر جان پیشنهاد من به شما همینه اما معمولا ۹۰ درصد خانواده های ایرانی زیربار جمعیت کم و دعوت نکردن فامیل نمیرن نمیدونم چرا