2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این بددددههه😵‍💫😵‍💫 حرف مردم،اااوووفففف

حالا فک نکنیا مادرشوهر و پدرشوهرم حمایت میکردن پول میدادن نهههه فقط حرف یاد شوهرم میدادن پرش میکردن خرج کنه که مثلا خودشون پیش فامیل کم نیارن بد نشه که من حرصش رو میخوردم شوهرم طرف اونا، خدا لعنتشون کنه اعصابم خورد شد

حالا فک نکنیا مادرشوهر و پدرشوهرم حمایت میکردن پول میدادن نهههه فقط حرف یاد شوهرم میدادن پرش میکردن ...

فکر نکن بهشون‌عزیزم، میدونم چقدر حرص خوردن داره، منم تجربه کردم. ولی خدا رو شکر شوهرم حرف کسی رو نمیاره و نمیگه این کار رو کنیم یا نه. خودمون فکر میکنیم

درکل طرز فکر ها الان دیگه مثل قدیم نیست عوض شده

مثلا قبلا فلسفه کادو ازدواج کمک به زوج جوون برای شروع زندگی بود الان شده پول شامشون انگار میرن رستوران البته من واقعا به کسی خرده نمیگیرم توی خانواده خودمم هست چون شرایط اقتصادی جامعه خوب نیست مردم اینقدر مشکلات دارن که خودشون نیاز به کمک دارن و همینکه به قولی پول شامشون رو بدن هنرمندیه

اینکه عروسی بدون شام هم رایج بشه کار خوبیه حداقل از اون بار سنگین هزینه ها کم میکنه و خودش کمک کنندس اما الان تالارها اکثرشون بدون شام قبول نمیکنن سمت ما چون سودشون توی شام هست.

من اگه ازدواج کنم حتما شام میدم دلیلشم اینه که تعداد مهمون های من واقعا کمه یعنی از طرف خانواده عروس که ما بشیم دعوتی هامون ۴۰ نفرن😐 شاید فکر کنید به خاطر هزینس ولی اینجور نیس چون من عقیده دارم اون شب بهترین شب زندگیمه پس فقط فقط با کسایی شریک میشم که توی سخت ترین روزا تونستم روی کمکشون حساب باز کنم. حالا پیرپاتال های فامیل و هزارتا فامیل دور که آدم چندسالی یه بارم نمیبینه به درد کی میخورن😐 حداقل همون تعداد کم کسایی هستن که میدونم برای من ارزش قائلن لااقل لباس خوب میپوشن و آرایشگاه میرن و فیلم عروسیم قشنگ میشه😁

استارتر جان پیشنهاد من به شما همینه اما معمولا ۹۰ درصد خانواده های ایرانی زیربار جمعیت کم و دعوت نکردن فامیل نمیرن نمیدونم چرا

درکل طرز فکر ها الان دیگه مثل قدیم نیست عوض شدهمثلا قبلا فلسفه کادو ازدواج کمک به زوج جوون برای شروع ...

وای دقیقاااا بخدا همیننننه

من برای عقدم خانواده داماد قبول نکردن ، ما گفتیم کم جمعیت بگیریم ، هعی خودمون باشیم 

دیگه گفتن نه ، فک کن طلام رو نخریدن ، ولی جشن شلوغ برای عقد 

اونا یه ۱۰۰ نفر دعوت کردن 

خانواده ی منم گفتن ماهم نمیشه خیلی کم باشیم ما یه ۲۷ نفر دعوت کردیم ، همین.

ولی هنوزم میگم کارشون درست نبود.

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
درکل طرز فکر ها الان دیگه مثل قدیم نیست عوض شدهمثلا قبلا فلسفه کادو ازدواج کمک به زوج جوون برای شروع ...

هییییییییی😵‍💫😵‍💫  به من باشه هم تعداد دعوتیا همون ۴۰_۵۰ نفره ولی فلسفه خانوادم نه، تا هفت نسل اونورتر رو دعوت نکنن ول نمیکنن.  اینجا هستن تالارایی که بدون شام قبول کنن ،فقط ورودی رو بیشتر میگن ولی باز اندازه هزینه شام نمیشه

وای دقیقاااا بخدا همیننننهمن برای عقدم خانواده داماد قبول نکردن ، ما گفتیم کم جمعیت بگیریم ، هعی خود ...

طلا اولویت داره به نظرم چون شما میخواستین جشن عروسی هم بگیرید

چی بگم واقعا کنار اومدن با خانواده شوهر هم سخته

کاش یه شوهری گیرم بیاد که هم خودش خرج مراسما رو بده هم خودمون فقط بتونیم برای نوع مراسم تصمیم بگیریم

طلا اولویت داره به نظرم چون شما میخواستین جشن عروسی هم بگیریدچی بگم واقعا کنار اومدن با خانواده شوهر ...

انشاء الله همینطور بشه عزیزم

براتون آرزوی خوشبختی میکنم گلم.

مراسم شلوغ اصلا جالب نیست ، من و نامزدم تا آخر فقط گرما و استرس کشیدیم ، به بقیه خوش گذشت ولی.

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش