2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو موافقممصاحبه گر من یه خانم جوون و واقعا با درک بودن

خب دیگ.مصاحبه گر من یه ادم سختتتتتتت گیرررررر ک فقط سوال پیچم میکرد یا خیلی از دوستام هستن طرف به ظاهر خوب بوده ها ولی کلی چرت نوشته براشون

یکی بخاطر سه روز نماز قضا یا روزه قضا رد شده یا خیلی چیزای جزئی.مصاحبه گر نمره نمیده ولی کسایی ک نمره میدن ب نوشته های مصاحبه گر نمره میدن

خدا شاهده یک ساله بلاتکلیفم دارم دیوونه میشم سر چیزای الکی و پوچ

بچه‌هایی که هنوز مصاحبه‌ی عمومی نرفتید و این تاپیک رو می‌بینید، تا می‌تونید دروغ بگید. البته جوری هم دروغ نگید که نتونید جمعش کنید. صداقت همه جا خوب نیست. من الآن از دروغ‌هایی که می‌تونستم بگم و نگفتم پشیمونم، نه از دروغ‌هایی که گفتم! :)

اسی تجربه مصاحبه ات رو میگی؟ مصاحبه تخصصی کیه کی زنگ زدن وای خدا استرس گرفتم سوالای سخت میپرسن احکام ...

من تاریخ مصاحبه‌ی تخصصیم ۱۸ام بود؛ یعنی فردا قراره برم. ۱۲ام ساعت ۴ عصر بهم زنگ زدن که فردا صبح بیا گزینش، و من خیلی آمادگیم کم بود و تو اون چند ساعت فقط فرصت کردم یه نگاه کلی به مسائل احکام بندازم. وگرنه مصاحبه به خودی خود سخت نیست. سعی کن هر چی زودتر آماده شی چون یهو خبر می‌کنن. من اگه زمان برمی‌گشت عقب، اول احکام رو خوب مسلط می‌شدم که موقع جواب دادن استرس نداشته باشم، بعد مسائل سیاسی و روانشناسی رو می‌خوندم. اصلا استرس نداشته باش؛ استرس واقعا رو عملکرد آدم تاثیر منفی می‌ذاره. سوال‌ها هم مثل همون سوال‌هاییه که همه جا هست. بستگی به شانست داره که کدوم‌ها رو ازت بپرسن.

من تاریخ مصاحبه‌ی تخصصیم ۱۸ام بود؛ یعنی فردا قراره برم. ۱۲ام ساعت ۴ عصر بهم زنگ زدن که فردا صبح بیا ...

وایی منم ۲۴ ام هستم احساس میکنم امروز فردا زنگ میزنن 

اسی تاپیکت رو ذخیره میکنم میای تجربه تخصصی رو هم بگی بهم لطف میکنی اگر بگی

مثلا سوالای سیاسی در چه حد بود؟

💛
من تاریخ مصاحبه‌ی تخصصیم ۱۸ام بود؛ یعنی فردا قراره برم. ۱۲ام ساعت ۴ عصر بهم زنگ زدن که فردا صبح بیا ...

وایی منم ۲۴ ام هستم احساس میکنم امروز فردا زنگ میزنن 

اسی تاپیکت رو ذخیره میکنم میای تجربه تخصصی رو هم بگی بهم لطف میکنی اگر بگی

مثلا سوالای سیاسی در چه حد بود؟

💛