2777
2789
عنوان

فردا مصاحبه دارم خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
پس فرهنگیان نه تنها دوس نداری بلکه میگی حیفم میشی واقعا چطور میخوای بری این رشته

به اجبار خانواده 

خانوادم‌ میگن هیچ شغلی بهتر از فرهنگیان نیست 

درحالی که میدونم من ادم این کار نییییستم

من نمیتونم با بچه ها سروکله بزنم

جایگاه معلمیو دوست ندارم 

هیچیشو دوست ندارم!

من نمیتونم به ۱۰ تومن حقوق خودمو‌ قانع کنم 

تاااازه باید ۱۰ سال کار کنی همینو بهت بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا دلایلی نیست که حداقل مدل کنکور امسال رو باهاش توجیح کنی چون کنکور دو مرتبه در سال بود هنوز جمعه ...

درست میگی 

متاسفانه نتونستم برای تیر درست بخونم 

ولی به خودم خیلی مطمئنم که اگرررر بمونم بسیار موفق تر خواهم شد....

منم دبیری قبول شدم ودقیقا همین حس وحال شمارو دارم

میگم نرم فرهنکیان

بشینم واسه ارشدم بخونم 

نمیدونم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
درست میگی متاسفانه نتونستم برای تیر درست بخونم ولی به خودم خیلی مطمئنم که اگرررر بمونم بسیار موفق تر ...

خب اینارو هم در نظر داری که یازدهم رو باید ایجاد سابقه کنی کلی دروس عمومی تخصصی و...؟

چقدر اماده ای برای تیر؟ انتخاب رشته رو بکن تا بعد ببینی تصمیمت چی میشه

خوش به حالت الان از کنکور خلاص میشی😥تازه من افتادم تو دام کنکور کل تابستونم رو باید فداش درس خوندن ...

کنکور هیچ دامی نیست عزیزم 

فقط بخون‌ و به خودت مطمئن باش که اونقدرام بزرگ نیست

هم مشاوره دوست داری هم مدیریت مالی تهران ،  اگر الان هجده سالته باید بگم تو این سن دیدگاه برای تصمیم آینده کامل نیست و اطرافیان خیلی مهم هستن ، 

تو رشته های مدیریت بازار کار کمه توصیه نمیکنم معلمی شغلش از ابتدا مشخصه ، تو رشته مشاوره پرس و جو کن ببین میتونی کنارش غیر حضوری بخونی همزمان ،مثلا بری مشاوره پیامنور برداری و به علاقت هم برسی ،الان دوست من ماماست کار پیدا نکرده ، اما اگر در کل اعصاب بچه ها رو نداری نرو چون تو کار علاقه باید باشه و پیشرفتم حاصل میشه ،خود دانش آموزان هم از معلمی که دائم بی حوصله باشه دائم از حقوقش ناراضی باشه خوششون نمیاد . سعی کردم همه جوانب رو بگم 

خب اینارو هم در نظر داری که یازدهم رو باید ایجاد سابقه کنی کلی دروس عمومی تخصصی و...؟چقدر اماده ای ب ...

اره به همه چییی فکر کردم 

میتونم از پسش بر بیام 

تازه من هیچیو از دست نمیدم 

فرهنگیان سال اینده هم میتونم بیارم 

ولی چیزی که خودم میخوام ارزش نداره ۱۰ ماه بخاطرش تلاش کنم؟؟

رشتتون چی بوده

علوم آزمایشگاهی الان بیمارستان مشغولم

واقعا دودلم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏