2777
2789

هر پسر دختری با ده تا دوسته و اکثرا رابطه جنسی دارن حالا دهانی یا هر چی 

یک مرده بخاطر رابطه دهانی معدش الوده شده بود 

الان فت و فراوون رابطه با دخترای پولی زیاده و مردای متاهل دنبال رابطه باهاشون و اینا می یرن هزار جور مریضو به خانوادشوو منتقل میکنن و  زناشون و خانوادشونو بدبخت میکنن

دختر پسرا هم اززدواج براشون مشکل شده یا خودشون نمیخان بس که تو اینستا فرهنگ سازی میشه ازدواج بده یا بطور غیر مستقیم میگه جدا شین 

خوب انواع ویروسا عفونت های معده و ایدز زگیل هپاتیت که اینارو تو دوران کرونا دیدین به خاطر کرونا نمردن بلکه بخاطر این ویروسای داخل بدنشون مردن 

چرا جامعه اگاه نمیکنه جونارو اقا فقط با یک نفر اونم با رعایت بهداشت چرا ازدواج برای جونا غیر ممکن شده داریم به کجا میریم هر پسر میخاد طعم هر دخترو بچشه و بره 

چرا اینقد همه هول شدن 

و دوم اینکه احترام به پدر و مادر چرا  جامعه اموزش نمیده چرا مانور نمیده چرا مادری که نه ماه سنگینی بچه رو کشیده و از شیره تنش داده و پی پی شو جمع کرده باید دلش بشکنه و بی احترامی ببینه دل شکستن مادر یعنی اینکه به خودمون چاقو بزنیم و اگه والدینمو شاد کنیم به سنگ دست بزنیم طلا میشه 

اقا برو زندانیا و ببین رو دستشون تاتو کردم مادر 

هر کسی به مادرش احترام گذاشت به بالاترین مقاما میرسه فقط دعای مادر و لا غیر 

کاش جامعه اینارو فرهنگ سازی میکرد بیشتر 

اینارو خلاصه نوشتم وگرنه حرف بسیاره

دوستیا راحت شده 

اوناییم ک متاهلن باز با این و اونن

مسابقه ایه برا خودش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب من الان هیچ میل ج ندارم و دوست دارم مجرد بمونم ....مجرد بودن من چه اسیبی به دیگران میزنه 

با هیچ کسم نیستم 

مساله ازدواج با فرهنگ سازی جل نمیشه ۱۰ ساله تو گوش من میخونن ازدواج کن ولی من دوست ندارم با خانواده متعصب مذهبی ایرانی وصلت کنم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

وقتی دختر راحت در دسترس باشه نتیجش میشه همین

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

دهه شست آنقدر دخترا دیده نمیشدن که پسرا برای ازدواج کردن خودشونو پاره میکردند، الان نه، اینقدر ریخته و طرف آماده شو داره چرا ازدواج کنه... 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

پول بده ازدواج کنن شما یا نمیبینی یا نمیخوای ببینی کسی که نه تو مدرسه و نه تو خانواده اموزش جنسی درست ندیده و روشهای پیشگیری رو بلد نیست از کجا یادبگیره؟خودت حاضری با بچت راجع به س ککس حرف بزنی؟این جامعه هنوز پریود رو ننگ و نجس میشمارن 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

وقتی دختر راحت در دسترس باشه نتیجش میشه همین

طرفو نمیشناسن تا شماره میگیرن میرن تو رابطه ب هفته نکشیده تو ماشین رابطه برقرار میکنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی و متوجه نشدم. یه آقایی رابطه دهانی معدش آلوده شده . چجوری میشه اونوقت؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

از اینکه وضع جامعه اسفباره شکی نیست.

بیشترش هم به بیکاری و فقر برمیگرده چه فرهنگی چه مالی.

شما فکر کن یه پسر سریع بره سرکار و درآمد مکفی داشته باشه بتونه مسکن تهیه کنه حالا نه بخره اجاره کنه و توان دادن اجاره رو داشته باشه خب مریضه با صد نفر رابطه داشته باشه میره با یکی ازدواج میکنه و به آرامش میرسه.

از اینکه وضع جامعه اسفباره شکی نیست.بیشترش هم به بیکاری و فقر برمیگرده چه فرهنگی چه مالی.شما فکر کن ...

سمت ازدواج نمیرن جدیدا کلا سمت مهمونی و دور دور و مسافرت با دوست دخترا و و و اونیم ک ازدواج میکنه ی دوست دختر دیگم داره

با دوستیت موافقم دیروز فهمیدیم زن همسایه مادرمینا با ۵۶ سال سن با پسر ۳۲ ساله اونم شهری دیگه دوسته الان شوهر رو گذاشته رفته پسرش میگفت هر جا باشه پیداش میکنم میکشم بیچاره دخترش ۱۵ سالشه مث ابر بهار گریه میکرد

بله متاسفانه

ایمان آدما کم شده و خیلی ها فاز روشنفکرانه مزخرف له خودشون گرفتن که برای لذت طلبی دست به هرکاری میزنن

اگه کسی حد و حدودا رو رعایت کنه عشق در زندگیش هم به حد اعلا میرسه

ما همه خواهان عشقیم اما اغلب دنبال هوس و شهوتمون هم هستیم بعد میگیم که عجب جامعه بدی شده دیگه نمیشه عشق رو پیدا کرد

ولی نباید همرنگ جماعت شد خوبی ها هرگزتغییر نمیکنن و با خوشی آدما عوض نمیشن

رابطه جنسی لمس تماس بوس بغل و... نامحرم همه گناهن و خداوند دوست نداره:)

حالا بیخیال بقیه تو فقط کاری رو انجام بده که خالق خودت دوست داره

تنها کسی که همیشه پیشته بقیه فقط در موارد لذت طلبی و خوشی پیشتن

شهید احمد کاظمی میگه: مراقب باشید که به خاطر رضایت هیچ کسی به جهنم نرید