2777
2789

خواستید عکس هم بزارم ولی توی زندگی همش بد شانسی اوردم از همه چیز بنظرم مهم اینه پیشونیت خوب باشه قیافه اینا الکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته قیافه الکیه؟؟؟ والا هر چی خوشگل رو میبینم  شانس دارن هم خواستگار زیاد دارن هم همه ازشون تعریف میکنن و دوسشون  دارن و مدام تو چشم و مرکز توجه ان  

تازه برای استخدام هم یکی از معیارهاشون  خوشگلیته 

کسی ب ما زشتا توجه نمیکنه حتی اگ کوه استعداد باشیم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

انصافا خوشگلی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

پس چرا من روی خوشبختی رو نمیبینم؟

والا منم ک زشتم کمترین حقوق زندگی  ی آدم معمولی   هم ندارم

ن عشقی دارم ن کاری ن مرکز توجه ام کلا انگار نامرئی ام 

کاش شانس داشتم خشگلی چ فایده😔

تو چ موردی شانس نداشتی؟

کی گفته قیافه الکیه؟؟؟ والا هر چی خوشگل رو میبینم شانس دارن هم خواستگار زیاد دارن هم همه ازشون تعری ...

دقیقا عزیزم همینطوره 

قیافه هم مهمه تو زندگی ولی نه اونقدر

بعدشم حسم میگه شما زشت نبستی لطفا به خودت نگو زشت 

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 

میشه دوباره بزاری

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.