2821
2789
۵ ساله با یه پسر با اصرارش عقد موقت بودیم کلا عین شوهر کنارم بود الان دو روزه ازدواج کرده دارم دق م ...

وای چقدر بی وفا💔💔💔 چطور دلش اومد

امیدوارم صبرت بینهایت باشه عزیزدلم با خودت مهربون باش از اطرافیانت کمک بگیر اگر میشه🥺 خیلی غمت بزرگتر از اونه که تو یه پست جوابت رو بدم فقط میتونم بگم خیلی مراقب خودت و روحت باش به خودت کمک کن🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عزیزممم منم همین الان از بیمارستان اومدم😔 مادرتو ببرید بیمارستان لطفا شرایط سختیه🙏🏻💔

تازگی ترخیص شد 🥺

بخدا دیگه توان ندارم کم طاقت شدم نکه نتونم ذهنم اشوب 

خدا مسیر هیشکیو به بیمارستان باز نکنه پات که باز میشه انگار گم میشی تو خودت و استرست بدتر میشه 

الان قرص دادم نشسته یکم تپش قلبش بیاد پایین باز فشار بگیریم انشالله بگذره ب خیر 😔😔

+خدایاشکرت🤍

بخاطر تصادف دیروز نمیتونم بخوابم تپش قلب میگیرم وحشت زده میشم

از راه حلایی استفاده کن که بهت ارامش بده و اگر شرایطش رو داری از پزشک انلاین کمک بگیر🥺🙏🏻

داشتم فیلم میدیدم بعد اومدم سایت ولی‌ مشکلم‌ اینه ک نمیدونم‌ قرار چیکار کنم برم بزرگسالان یه رشته دی ...

این فکرای درسی دیوونه کنندن ولی علایقت رو حتما درنظر بگیر

وای چقدر بی وفا💔💔💔 چطور دلش اومدامیدوارم صبرت بینهایت باشه عزیزدلم با خودت مهربون باش از اطرافیان ...

کم‌مونده خودکشی کنم اخه چیکار کنم افسردگیم برگشته فقط،گریه میکنم کاش وابسته نمیشدم الانم اومده بود دم درم که من تو رو هم ول نمیکنم کنارتم گفتم نمیخواد برو 

من مامانم از بچگیم مریضه خودمم تک فرزندم یکم بیش از حد استرسیم و حالم بد میشه اخه قند داره فشار داره ...

ای وای چقدر سخت😭😭😭

منم خیلی استرسیم

ببین باورت نمیشه، کافیه مامان بابام یه خرده جر و بحث کنن، من دیگه روز و شبم میشه گریه و استرس تا اینا آشتی کنن

مامانم مریض میشه، هی فکر و خیال می کنم

یه وقتایی مامانم میگه آخر بابت این فکر و خیال هات و استرس هات، زندگیتو نابود می کنی🤦🏻‍♀️💔

می دونم دقیقا چی می کشی و چقدر این استرسا، وحشتناکه

خدا هیچ کس رو با عزیزش امتحان نکنه😭😔💔

من یه لیست درست کردم، اسم کسایی که این شبا مشکل دارن و میگن التماس دعا و این چیزا رو می نویسم، به نیابت ازشون، زیارت عاشورا می خونم

حتما به یاد مادر گل شما هم هستم🥲

مادر ارزشمند ترین دارایی زندگی آدماست😭✨🫶

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کم‌مونده خودکشی کنم اخه چیکار کنم افسردگیم برگشته فقط،گریه میکنم کاش وابسته نمیشدم الانم اومده بود د ...

باهاش قطع ارتباط کن و برای حال خودت تلاش کن میدونم سخت و غیرممکنه اما الان تنها راهیه که داری 

اگر شرایطش برات مقدوره حتما با یه روانشناس در ارتباط باش این حالتو به سمت خوبی میبره

ای وای چقدر سخت😭😭😭منم خیلی استرسیمببین باورت نمیشه، کافیه مامان بابام یه خرده جر و بحث کنن، من دی ...

دقیقاااا منم همیشه مامانم میگه یکم بیخیال باش تویکی زندگی کن ،انقدر پر تنش نکن همچیزو ولی گاها نمیشه نمیتونم اصلا 

تا یحایی هم بتونم یجایی میریزم بیرون گریم از چارتا قطره میشه ی هفته دپرس بودنو تو خودم بودنو اشک پشت اشک ،یکی بیاد ببینه قشنگ میگه مشکل  داره 🙃من واقعاااا ممنونم ازت میدونی  کوچیك تر از اونیم که دعام مورد قبول واقع شه و خدا نگاهم کنه 

ولی حتما برات از خدا ارامش و معجزه رو میخوام توعینی که بهش نیاز داری و منتظر نشونشی🖤✨🙏🏼🤍 

+خدایاشکرت🤍

فیلم ایرانی میخای فسیل باحاله خارجی میخای اینتراستارلر قشنگه

اره خارجی ممنون

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

2828
2791
2779
2792