2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتم فیلم میدیدم بعد اومدم سایت 

ولی‌ مشکلم‌ اینه ک نمیدونم‌ قرار چیکار کنم برم بزرگسالان یه رشته دیگ بخونم یا نه هیییی خداا💔💔🥲🥲

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

والا سی گیگ 12 تومن ایران.سل برای دانلود فیلم . از ساعت 2 به بعد فعال میشه . دانلود میکنم با خانواده ...

فیلم ایرانی میخای فسیل باحاله خارجی میخای اینتراستارلر قشنگه

اینجوری که تحلیل نمیکنن!فردا از عکسش یه پرینت بگیر قشنگ با خط کش تمام زاویه ها رو چک کن!🥲😂

🤣🤣ی بار خانما تحلیل کردن حالا خودم دست بردار نیستم 

کج و کوله میشه با اون حساب🤣🤣

اره گرفت ۱۸بود کلا سابقه فشار بالا داره منتها حالش که بد میشه و تپش قلب و سوزش پشت میگیره استرسی تر ...

درکت می کنم

مادربزرگ منم اینجوریه

فشارش یهو میره بالا، حالش بد میشه😔

ان شاءالله خدا حفظ کنه مادر گلتو

من که تحمل یه سرماخوردگی مامانم رو هم ندارم

اصلا وقتی مامانم مریضه، خونه سوت و کوره😭😭😭💔💔💔

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامانم مریضه فشارش رفت بالا بیدار شد منم بیدار شدم دارم گریه میکنم ب حال خودم دیوونه شدم دیگه

وای عزیزممم منم همین الان از بیمارستان اومدم😔 مادرتو ببرید بیمارستان لطفا شرایط سختیه🙏🏻💔

2828
2791
2779
2792