2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تا الان نزدیک ۱۵ کیلو کردم دارم ادامه میدم البته قبلا هم کم کردم ولی الان دوباره شروع کردم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

منم همینم

الان میرم باشگاه و رژیم سخت میگیرم تا مدرسه بتونم یه بیست کیلویی کم کنم و تونستم تو یه هفته سه کیلو کم کنم ولی باز کاش یه راهی بود سریع تر لاغر میشدم دیگه خسته شدم ازین چربی و تمسخر های مردم

من سی کیلو اضافه دارم

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

اول با کم کردن حجم غدا وزنت رو پایین تر بیار بعد ورزش رو شرو کن 

من اول رفتم سراغ ورزش دیدم پاهام داره ب فنا میره😅بپر بپر داش البته 

هوازیه سنگین بود 

با کم کردن غذا فعلا ۵ کیلو کم کردم =)

منم همینمالان میرم باشگاه و رژیم سخت میگیرم تا مدرسه بتونم یه بیست کیلویی کم کنم و تونستم تو یه هفته ...

عزیزم بیشتر از ۳ کیلو در ماه بنیه و بدن و اعصاب و سلامتتو به چخ میده خطرناکه 

😔😔

ببخداا عصبی میشم یکی به خودش تنهاکسیکه همیشه باهاشه ینی خودش توهین میکه... عه زشته عیبه بی تربیت

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!