2777
2789

توروخدا اگه دیدید فقط جواب بدید  که   اگر دیدبد تعدیف کنید  چجور دل شکستن  و چجور تاوان دادن  ؟

ـچن  وقت بعدش؟

ــــ

لطـــــ فااااااا  تعدیف کنید

بچگی خیلی دلم شکسته

بدجور

اتفاقی که برای طرف مقابلم افتاده نمیخوام فکر کنم به خاطر منه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بله کارما وجود داره یا همون چوب خدا...البته خدا صبرش زیاده معمولا طول میکشه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونیکه دیدی رو تعریف میشه کنی لطفا که چجور دل شکونده و چجور تاوان داده

بله اما خلاصه،بهش تهمت خرابی زدن و باش ازدواج نکردن بعد خانواده پسره و خوده پسره و یکی دونفر از اطرافیان بدبخت شدن،پسره عقد کرد زنش بهش خیانت کدد طلاق گرفت خواهر پسره خیانت کرد شوهرش طلاقش داد ورشکست شدن ب بدبختی افتادن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
بله اما خلاصه،بهش تهمت خرابی زدن و باش ازدواج نکردن بعد خانواده پسره و خوده پسره و یکی دونفر از اطرا ...

یعنی به یک دختر تهمت خرابی زدن😭؟   اون دختر پسره ارو دوسشداشت؟

یعنی به یک دختر تهمت خرابی زدن😭؟ اون دختر پسره ارو دوسشداشت؟

ظاهرا دوس داشت اما در نهایت با خانوادش همسو شد و ولش کرد.بله تهمت خرابی زدن