2777
2789
بله نگران نباشید فقط ای کاش زودتر ویزیت میشدید که کمتر درد بکشید من خودم خیلی سال پیش شکستگی فک داشت ...

عزیزم تق تق مفاصل دیگه مثل چهار سر زانو یا شانه یا گرفتگی و درد این نواحی هم می‌تونه از همون باشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این ربطی نداره

خب ببین من الان مفاصل دیگمم یکم تق تق داره اصلا تحرک ندارم ولی من میگم درد می‌تونه بزنه چون الان ک شدید تر شد کاملا زد به فکم و گردنم آزاد شد ضعف پا چی اون ک از درد میشه 

خب ببین من الان مفاصل دیگمم یکم تق تق داره اصلا تحرک ندارم ولی من میگم درد می‌تونه بزنه چون الان ک ش ...

بخاطر درد و بی تحرکی میتونه باشه ولی اینکه صرفا بخاطر اسیب فکتون اونا هم اسیب ببینن نه

نه این ربطی نداره

من تا به دکتر گفتم ضعف پا گفت برو اعصاب داخلی من خودم می‌دونم بخاطر فکههههه ولی خب گرفتگی عضلات و تق تق رو دارم اما درد اصلی فک

دو ماه پیش رفتم اعصاب نوار مغز سالم بود قرص داد گفت خوب میشی نشد 

بخاطر درد و بی تحرکی میتونه باشه ولی اینکه صرفا بخاطر اسیب فکتون اونا هم اسیب ببینن نه

اینکه یه مشکلی کلا تو مفاصل بدن باشه ک تو فک داره خودشو بیشتر نشون میده چی اینو از کجا بفهمم 

به متخصص فک و صورت مراجعه کنید

سلام خوبید من از وقتی اینطوری زیاد شده این مورد ، خوابم عمیق شده دوست دارم زیاد بخوابم زیر چشمام سیاه شده از درد میشه ؟

به متخصص فک و صورت مراجعه کنید

سلام خوبید شما 

من فک بالام یکم جلوعه اطلاعی دارید از این موضوع ک ممکنه لازم بشه جراحی انجام بشه واسه رفع این مورد مفصل ؟

2790
2778
2791
2779
2792